https://youtu.be/W2cg0yWxn9I

İlkadım Belediyespor'da tek eksiğinin ‘Olimpiyat’ şampiyonluğu olduğunu belirten Antrenör Fatih Karagül, "Kariyeri başarılarla dolu bir ekibin artık yeni hedefi 2021 olimpiyatlarında yer almak" dedi

TALEPLERE YETİŞEMİYORUZ

Avrupa’da ve dünyada başarılarıyla adından söz ettiren İlkadım Belediyespor Kick Boks Takımında Antrenör Fatih Karagül, Samsun Canlı Haber mikrofonlarına konuştu. Dünyada ve Avrupa’da birçok şampiyonluk yaşadıklarını belirten Antrenör Fatih Karagül, "Koronavirüs nedeniyle ringlerimiz parklar oldu. Pandemi nedeniyle çalışmalarımızı açık havada sürdürüyoruz. Çok uzun bir ara verdik. Bu ara bizim gibi hedefleri büyük olan kulüpler için çok büyük kayıp. Bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Bunun içinde ağırlıklı olarak kondisyon çalışmaları yapıyoruz. Kick boksa İlkadım'da aşırı bir talep var" şeklinde konuştu.

250 SPORCUYA HİZMET VERİYORUZ

İlkadım Belediyespor Kick Boks Takımında 250 sporcunun hizmet aldığını söyleyen Antrenör Karagül, "Gelecek 10 yılımızı kurtaracak sporcuya sahibiz. Geçtiğimiz yıllarda katıldığımız Avrupa ve dünya şampiyonalarında 2 dünya şampiyonluğu, 1 dünya ikinciliği, 1 Avrupa şampiyonluğu, 1 Avrupa üçüncülüğü ve sayısız Türkiye dereceleri aldık. Kariyeri başarılarla dolu bir ekibin artık yeni hedefi 2021 olimpiyatlarında yer almak. İlimizi Olimpiyatlarda temsil etmek için gece gündüz durmadan çalışmalara inancımızı yitirmeden devam edeceğiz" dedi.

Mustafa CİVELEK