https://www.youtube.com/watch?v=uEdHX8RSM9g

Samsun Canlı Haber'e konuşan vatandaşlar ve Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Başkan Yüksel Yıldırım'ın çalışmalarını değerlendirdi. Yıldırım'a destek veren vatandaşlar Samsunpor'un çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi

Yılport Samsunspor'un 'Süper Lig' yolculuğunu ve Başkan Yüksel Yıldırım'ın projelerini Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ve vatandaşlar Samsun Canlı Haber mikrofonlarına değerlendirdi.

HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEK
Tuncay ÖZTÜRK: Yüksel Yıldırım öncesi Samsunspor'un durumu ortadaydı. Bizler Samsunspor'un eski şaşalı günlerine dönmesini istiyoruz. Bununda Başkan Yüksel Yıldırımla olacağını düşünüyorum. Başkan Yıldırım geldi takımımız hak ettiği yere doğru ilerliyor.

MARKA OLDUK
Mehmet ARLI: Yüksel Yıldırım başkanımız çok güzel çalışmalara imza atıyor. Başkanımız geldikten sonra Batı Park'taki alt yapı tesisleri hız kazandı. İlerlememiz çok güzel. Yüksel Yıldırım'dan sonra Samsun Yılport Samsunspor marka oldu.

HEDEF SÜPER LİG
Rafet İSTANBUL: Samsunspor önceleri kötü durumdaydı. En alt ligdeydi. Yüksel Yıldırım'dan sonra Yılport Samsunspor'da çok şey fark etti. İnşallah Yüksel Yıldırım ile süper lige çıkacağız.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
Hasan AKBULUT: Önceki dönemlerle kıyaslanınca Yüksel Yıldırım'ın dönemi başarı merdivenlerini emin adımla çıkıyor. Yüksel yıldırım almış olduğu kararlarla Yılport Samsunspor’u daha da yükseğe taşıyacak.

TAKİP ETMEYE UTANIYORDUK
Talat BEKİROĞLU: Yüksel başkan şu anda çok iyi gidiyor. Kendisine güveniyoruz. Bu takımı hak ettiği yerlere getirecek. Eski yönetime güvenimiz yoktu. Ama Yüksel Başkana güveniyoruz. Kayyum dönemi ise takımı takip etmeye utanıyorduk.

ŞAHA KALKTIK
İdris BAĞCA: Yüksel Yıldırım öncesi Samsunspor yokları oynuyordu. Yüksel Yıldırımdan sonra takım şaha kalktı. Yüksel Yıldırımla birlikte alt yapı, tesis, futbolcu kapasitesi çok gelişti. Ben başarılarının devamını diliyorum.

RUHUMUZU YENİDEN KAZANDIK
Bünyamin KÖREMEN: Yüksel Yıldırım öncesi takım çok da iyi değildi. Hatta takımı takip etmeye utanıyorduk. Yüksel Yıldırım'la takım takım oldu. Yılport Samsunspor ruhu daha net belli oldu. Tesis anlamında alt yapı anlamında da birçok gelişme oldu.

ÖZENEREK İNŞA ETTİ
Haydar BİLGİN: Yüksel Yıldırım öncesi takım çok da iyi değil. Fakat Yüksel Yıldırım sonrası takım git gide başarıya imza attı. Yüksel Yıldırım Yılport Samsunspor'u alt yapısından en üst kademesine kadar özenerek yeniden yarattı diyebilirim. Bun yüzden hem başkanımıza hem Yılport Samsunsporumuza inanıyorum. Her daim başarılı olacağını düşünüyorum.

Esra VURAL