https://www.youtube.com/embed/VFXLp4Buelw

Sporcu sayısını pandemi arasından sonra ikiye katlayan Samsun Tenis Kulübü'nde Antrenör İrem Gölgelioğlu, "Koronavirüs bulaşma riskinin en az olduğu spor branşı seçilen kort tenisine olan ilgi kulübümüzde ikiye katlandı" dedi

EN DÜŞÜK RİSKLİ BRANŞ

Pandemi sürecinde tüm Dünya'da ve Samsun'da spora olan talep azalırken kort tenisine olan ilgi ikiye katlandı. Sporcu sayısının pandemi süresinde ikiye katlayan Samsun Tenis Kulübü'nde kort tenisine olan ilgi de hızla büyüyor. Tenis sporunun koronavirüs riski en az spor branşı seçildiğini belirten Samsun Tenis Kulübü Antrenörü İrem Gölgelioğlu, "Pandemi kısıtlamasından sonra ilk açılan spor tesisleri tenis kortları oldu. Bir halı saha boyutundaki açık kortlarda virüsün bulaşma riski çok düşük. Pademiden arasından sonra çalışmalara iki katı sporcu ile başladık" ifadelerini kullandı.
HERKESE KAPILARIMIZ AÇIK

Samsun Tenis Kulübü'nde 150 sporcuya eğitim verdiklerini belirten Antrenör İrem Gölgelioğlu, "Kulübümüzde bütün koronavirüs tedbirlerini alarak 150 çocuk sporcumuza eğitim veriyoruz. Tenis sporunun fiziksel ve zihinsel faydalı saymakla bitmiyor. Spor yapan insanların koronavirüs hastalığını atlatmaları diğer insanlara göre daha kolay attıkları uzmanlar tarafından açıklandı. İnsanlar sporcun bu gibi faydalarını öğrendikçe tenise olan ilgileri her geçen gün artıyor. Herkese kapılarımız sonuna kadar açık. Tenis oynamak ve öğrenmek isteyen herkesi kulübümüze bekliyoruz" diye konuştu.