https://www.youtube.com/watch?v=-BNFvOECvcA&feature=youtu.be

Eski Bakan Suat Kılıç, kendisine 'Kralsın' diyerek, boynuna sarılan ve konuşmalarıyla kahkahaya boğan Selahi Varol ile ilgili paylaşımda bulundu

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 2013'te Marmaris ziyaretinde kendisine 'Vay Kralsın' diyerek milyonların sevgisini kazanan Selahi Varol ile arasında geçen diyaloğun tekrar sosyal medyada yer aldığını belirterek, "Bana da sürpriz oldu" dedi.

SÜRPRİZ OLDU
Eski Bakan Suat Kılıç, yaptığı paylaşımında "2013’te Marmaris’te esnaf ziyareti sırasında tanıştığım bu çocuk Selahi. Daha sonra Ankara’da ziyaretimize geldi, biz de Marmaris’te sünnet düğününe gittik. Videosu yeniden dolaşıma girmiş, bana da sürpriz oldu" ifadelerine yer verdi.

"VAY, KRALSIN"
Marmaris'te esnaf ziyaretinde Eski Bakan Kılıç, 11 yaşındaki Selahi Varol'un uzattığı uzattığı kağıda adını yazarken Varol bir ara "Sen neyin başkanısın" sorusunu yöneltmişti. Eski Bakan Kılıç "Buraya yazıyorum" yanıtını vermiş ama çevrede bulunanların "Gençlik ve Spor Bakanı" demeleri üzerine Selahi, "Yaa" diyerek önce duraklamış, ardından "Vay, kralsın" diyerek Kılıç'ın omzuna birkaç kez vurmuş, el ve yanaklarından öpmüştü. Küçük çocuğun tepkisi Kılıç’ı güldürmüş, çevrede bulunanlar ise kahkahalara boğulmuşlardı.

SÜNNETİNE GİTMİŞTİ
Eski Bakan Kılıç ayrıca kendisine 'Kralsın' diyerek, boynuna sarılan ve konuşmalarıyla kahkahaya boğan 11 yaşındaki Selahi Varol’un sünnetine katılmak için Marmaris’e de gitmiş onu yalnız bırakmamıştı.