https://youtu.be/b4PYENZBCgQ

Samsunlu vatandaşlar bir kısmı stadyumların taraftara açılması gerektiğini ileri sürerken bir kısmı açılmasıyla koronavirüs vakalarının artacağından endişeleniyor

DESTEK VERİLMELİ
Hüseyin İPEK: Maçlar seyirci ile daha fazla destek görüyor. Bu nedenle stadyumlar seyirciye açılmalı. Tribünlerde coşku ve sevinci yaşamalıyız. Seyirci desteği ile maçlar devam etmeli.

DOĞRU DEĞİL
Caner SÖYLEMEZ:Bulunduğumuz süreç içinde stadyumda seyirci alanları açılmamalı. Koronavirüsten dolayı vakalar daha fazla artış gösterebilir. Virüsü yenmeden türbinlerin seyirciye açılmasını doğru bulmuyorum.

TEHLİKELİ
Hayrettin DEMŞAH:Stadların açılmasını bulunduğumuz dönem içerisinde tehlikeli buluyorum. Koronavirüs nedeni ile mesafeli dahi olsa açılmamalı ve bekletilmeli. Okullar tedbirlerle açılabilir. Dakat stadyumun açılmasını gerekli bulmuyorum.

GARİP OLUYOR
Savaş ÇAM:Şu anda çoğu yerler açık olduğundan dolayı stadyumun açılmaması da garip oluyor. Mesafeli bir şekilde seyircilere açılabilir. Eğlence mekanları, restoranlar açık bu yüzden stadyumlarda seyirciye açılabilir.

VAKALAR ARTAR
Cevat KAYNA:İnsanlar günlük hayatta maske ve mesafeye dikkat etmiyor. Stadyumlarda hiç dikkat etmeyeceklerini düşünüyorum. Kimse mesafeye dikkat etmeyecek. Stadyumlar açılırsa vakalar artabilir.

KAPASİTEYE GÖRE DÜZEN
Bülent SAYDAM:Stadyumların kapasitesine göre mesafeli bir düzenleme ile açılabilir. Mesafeyi koruyarak stadyumun seyircilere açılması gerektiğini düşünüyorum, umarım açılır.

KORUNULMAZ
Ekrem ERDOĞAN:Kimse maske ve mesafeye dikkat etmiyor. Stadyum açıldığı zaman ise mağlubiyet yada galibiyet sevinci ile sarılmalar olabilir. Maske kullanımı olmaz. Sosyal mesafe korunmaz, vakalarda artış olur.

ÖZEL İZİN
Enes SOKUR:Koronavirüs tüm ülke de etkisini devam ettiriyor. Bulunduğumuz dönem içinde de vakalar oldukça artıyor. Bu yüzden sadece özel maçlar da açılabilir fakat yine de sağlık açısından açılmaması daha iyi olur.

SAĞLIK ÖNEMLİ
Mehmet ÜNAL:Sağlığımızın daha önemli olduğunu düşünüyorum bu yüzden de açılması yönünde değilim. Sağlık daha gerçekçi ve daha önemli. Gençler çoğunluk olarak maske ve mesafe kullanımına dikkat etmiyor. Tribünlerde ise heyecan dolayısıyla yakınlaşmalar olabilir.

DOĞRU OLMAZ
Erdi URŞER:Tüm toplumun sağlığı için şu an açılması doğru olmaz. Vaka sayılarında düşüş yaşanırsa olabilir. Fakat şu an için söz konusu bile olamaz. Salgın bitmiş değil her an her şey olabilir. Seyircisiz oynanmaya devam etmeli.