6 saat önce Programlar

Samsun amatörü ve Bölgesel Amatör Lig'in heyecanı her Salı 20.15'te Amatörün Sesi programı ile Kanal S ekranlarında.

6 saat önce Programlar

Tarafsız, objektif, ilkeli yayıncılığın adresi, Samsun'un tek uydu televizyonu Kanal S ekranlarında Samsun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'ın moderatörlüğünde  #KanalSAnaHaberBülteni hafta içi her gün Saat 19.30'da sizlerle!

7 saat önce Samsun

Samsun'da 17 ilçeden gelen çocuklar, başkan ve meclis üyelerinin yerine geçti. Taleplerini anlatan çocukları tek tek dinleyip not alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, müjdeleri art arda sıraladı

7 saat önce Samsun

Samsun'da 17 ilçeden gelen çocuklar, başkan ve meclis üyelerinin yerine geçti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan Kanal S'ye özel açıklamlarda bulundu.

7 saat önce Sokak Röportajları
8 saat önce Programlar

Adnan Öz'ün moderatörlüğünde yayınlanan Nokta Arası programı salı günleri Kanal S TV'de

9 saat önce Samsun

Tekkeköy ilçesinde polis kıyafeti giyen öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

9 saat önce Samsunspor

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, ligin bitimine son 5 maç kaldığına dikkat çekerek, her puanın altın değerinde olduğunu ve bir an önce gerekli puanları alıp rahatlamak istediklerini söyledi.

9 saat önce Samsun

Samsun'da ambulansla helikopter 8,5 haftalık olarak dünyaya gelen bebek için havalanarak zamanla yarıştı.

9 saat önce Samsunspor

Yılport Samsunspor'un stoper oyuncusu Alim Öztürk, Adana Demirspor maçında hakemin taktir haklarını rakipten yana kullandığını belirterek, "Bu durumlarla da mücadele edeceğiz. Yapacak bir şey yok. Ama açıkçası galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.