https://youtu.be/9Tt1vez1CwA

Samsun Canlı Haber TV bugün bir ilke imza atacak. Kırmızı-Beyazlı taraftarların 55. yıl kuruluş yıldönümü kutlamaları tüm Türkiye'den 55 ayrı noktada canlı yayınlarla ekranlara gelecek

55 NOKTADAN CANLI YAYIN
30 Haziran 1965'te kurulan Samsunspor, bugün 55. yıldönümünü tüm Türkiye'de büyük bir coşku ile kutlayacak. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde, balkonlarında, sokaklarında sevdalarının 55. yaşını yapacakları meşale şovlarla kutlayacak. Karadeniz'in en büyük WEB TV'si olan Samsun Canlı Haber TV'de tüm Türkiye'den 55 ayrı noktada yapılacak kutlamaları ekranlara getirerek bir ilke imza atacak.

İLK MEŞALE SAĞLAM'DAN
Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yakacağı işaret meşalesi ile tüm Türkiye'de saat 20.55'te kutlamalar başlayacak. Tarihe damga vuracak olan dev organizasyonda tek şart ise taraftarların 'Kırmızı' meşale tercih etmesi olacak. Meşalesi olmayan Samsunsporlu taraftarlar ise evlerinin ışıklarını bir dakika boyunca açıp kapayacak.Kutlamalar yine drone ve kameralar ile kayıt altına alınacak.

Salim YILDIZ