https://www.youtube.com/watch?v=uUWLHuuzMcg

Sorularımızı yanıtlayan Samsunluların bir çoğu, siyasetçilerin kendi isteklerine göre çalıştıklarını ve vatandaşı düşünmediklerini söyledi

Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuşan Samsunlular, siyasetçilerin vatandaşı yönlendirdiğini, vatandaşların dediğini yapmadığını ifade etti.

SİYASETÇİ YÖNLENDİRİYOR
İsmail OVAR:Vatandaş siyasetçinin dediğini yapıyor diye düşünüyorum. Siyasetçiler insanları yönlendiriyor ve dediklerini yapmaya mecbur bırakıyor.

SÖZ SİYASETÇİNİN
Hamdi UMMAZ:Vatandaş siyasetçinin dediğini yapıyor. Siyasetçilerin sözü her yerde geçiyor. Onlar ne derse o oluyor. Vatandaşlar siyasetçileri seçiyor ama elimizde çok fazla seçenek olmadığı için belirli kişileri seçmek zorunda kalıyoruz.

İSTEDİĞİMİZ YAPILMIYOR
Remzi KANDAVAL: Vatandaş olarak siyasetçiye istediğimizi yaptıramıyoruz. Görüş ayrılıkları yaşadığımız için sorun yaşıyoruz. Verilen vaatleri yerine getirmiyorlar. Genel olarak siyasetçilerin dediği olur. Vatandaşın dediği olmaz.

YÖNTEM ONLARIN
Hatice TORUN: Vatandaş olarak siyasetçinin dediği şeyler hoşumuza giderse yapıyoruz. Siyasetçilerde kendi aralarında halkı düşünerek hareket ediyorlar fakat vatandaştan çok kendilerine uygun olan yöntemleri yapıyorlar.

İLGİLENEN YOK
Hasmi DEMİR: Siyasetçi genel olarak vatandaşın dediğini yapmıyor. İlgisizlikten ya da başarısızlıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Vatandaşla igilenilmiyor. Vatandaş siyasetçiyi seçiyor fakat seçimden sonra kimse kimseyi tanımıyor.

VAATLER GERÇEKLEŞMİYOR
Kemal GÖKTAŞ: Vatandaş siyasetçinin dediğini yapıyor. Siyasetçiler vaatlerde bulunuyor fakat hiçbirini gerçekleştirmiyor. Vatandaş ise bir şeyler kazanmak için siyasetçinin peşinde koşuyor. Siyasetçi bildiğini okuyor. Herkes çıkar peşinde.

VATANDAŞ YAPIYOR
Recep KÖSE:Şu anki şartlarda siyasetçinin dediğini vatandaş elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. Vatandaş olarak hizmetin iyi yapılması için doğru kişileri seçmeye çalışıyoruz. Türkiye'de en iyi yönetimin olduğu dönemdeyiz.

GÜVEN KALMADI
Ömer BALÇIN:Vatandaş siyasetçinin dediğini yapıyor diye düşünüyorum. Siyasetçileri biz seçsek de işin içinde oyun olduğunu düşünüyorum. Kimseye güven kalmamış. Herkes kendi çıkarı doğrultusunda hareket ediyor.

DEDİKLERİMİZ YAPILIYOR
İbrahim GÜNEŞ:Siyasetçiler tarafından vatandaşların her dediği yapılıyor. Ülkenin her yerinde çeşitli imkanlarımız var. Eksiğimizin olduğunu düşünmüyorum. Bu yapılanları görmemek için kör olmak lazım.

ESRA VURAL