https://youtu.be/TYAgMiML-Hw

A Milli Kadın Futbol Takımı aday kadrosuna davet edilen Setenay Sırım, "Bu sezon hem şampiyon olarak hem de A Milli Takıma davet edilerek iki hayalimi bir yaşıyorum. Tarif edilemez bir mutluluk yaşıyorum" dedi

HAYALİME KAVUŞTUM

Şampiyon olarak adından Türkiye'de övgüyle söz ettiren Yabpa Akademi'nin gururu Setenay Sırım, A Milli Kadın Futbol Takımı aday kadrosuna davet edildi. Çocukluk hayaline ulaştığını belirten Sırım, "Sokak arasında abilerimle top oynayarak başladığım futbol kariyerimdeki hayalime kavuştum. Bu sezon hem şampiyon olarak hem de A Milli Takıma davet edilerek iki hayalimi bir yaşadığım için tarif edilemez bir mutluluk yaşıyorum. Bundan sonraki hedefim Milli Takımda kalıcı olarak Avrupa'da ve Dünya'da şehrimizi en iyi şekilde tanıtmak" ifadelerini kullandı.

KIZLARIMA İNANCIM SONSUZ

Yabpa Akademi'nin bu sezon başarılarıyla Samsun'un gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Ali Akyüz, "Bu sezon hem şampiyon olarak hem de Milli Takıma 2 oyuncu göndererek çok büyük gurur ve mutluluk yaşıyoruz. İmkansızlıklar içinde zoru başarınca gelen zaferlerin tadı daha bir başka oluyor. A Milli Takıma davet edilen Setenay Sırım'ı ve U17 Milli Takımı'na davet edilen Zeynep Ülkü'yü tebrik ediyorum. 84 milyon nüfuslu bir ülkeye 2 oyuncu göndermek gerçekten çok büyük başarı. Ben Setenay'ın Milli Takımda kalıcı olacağına inanıyorum" dedi.

Mustafa CİVELEK