https://youtu.be/w6a8fj3mmoo

Samsun TOHM Tekvando Takımı, Olimpiyat kotası almak için açık kapatıyor. Antrenör Keskin, " Dünya ve Avrupa'da birçok başarıya imza atmış sporcumuzun Olimpiyatlarda boy göstermesini hedefliyoruz" dedi

100 GÜNLÜK ARADAN DÖNDÜK
Dünya'da ve Avrupa'da birçok başarıya imza atan Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Tekvando Takımında Antrenör Engin Keskin, Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin her zaman zirve olduğunu vurgulayan Antrenör Keskin, "Pandemi sürecinde verdiğimiz 100 günlük aradaki kayıplarımızı biran önce telafi etmek için haftanın 3 günü kros, 3 günü de teknik ve taktik çalışması yapıyoruz. Sporcuların performanslarında biraz düşüş var ama bunu da telafi edebilmek için ekstra çalışmalar planlıyoruz" diye konuştu.

BAŞARISIZ SPORCUYA YER YOK
Samsun TOHM sporcularının Olimpiyatlarda boy göstermesi için mücadele ettiklerini belirten TOHM Antrenörü Engin Keskin, "Bizim ekibimizde başarısız sporcuya yer yok. TOHM'da eğer bir sporcu başarısız ise o gider yerine başarılı olan bir sporcu gelir. Samsun tekvando branşında Türkiye'nin en başarılı 5 ili arasında yer alıyor. Bu başarıda tartışmasız TOHM'un da etkisi büyük. TOHM ekimizde Dünya ve Avrupa'da birçok başarıya imza atmış 20 sporcumuzdan artık bir veya birkaç sporcumuzun Olimpiyatlarda boy göstermesini hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mustafa CİVELEK