Copy

Başkan Yüksel Yıldırım Samsunspor - Trabzonspor karşılaşması için bugün özel jetiyle Samsun'a gelerek kupayı da beraberinde getirdi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, şampiyonluk kupasını aldıklarını, bugün öğleden sonra da Samsun'a getireceklerinin müjdesini vermişti.

DÜN SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Trabzonspor ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde sessiz bir şampiyonluk kutlaması yapacaklarını belirten Başkan Yıldırım, kupa ve madalyalı fotoğrafını sosyal paylaşarak 'Kıskananlar Çatlasın' dedi. TFF 2. Lig şampiyonluk kupasını yarın öğleden sonra Samsun'a getireceklerini söyleyen Başkan Yıldırım, "Şampiyonluk kupamızı ve madalyalarımızı aldık. Yarın öğleden sonra Samsun'a getiriyoruz. Trabzonspor maçı öncesi sessiz bir şampiyonluk kutlaması yapacağız. Kıskananlar çatlasın" ifadelerini kullanmıştı.

BAŞKAN YILDIRIM SAMSUN'DA

Başkan Yüksel Yıldırım Samsunspor - Trabzonspor karşılaşması için bugün özel jetiyle Samsun'a gelerek kupayı da beraberinde getirdi.

STADYUMUN NABZI CANLI HABER TV'DE TUTULACAK

Yılport Samsunspor A.Ş ile Trabzonspor arasından oynanacak hazırlık maçı öncesinde ve sonrasında yaşanacaklar Samsun Canlı Haber TV ekranlarından canlı olarak aktarılacak. Samsun Canlı Haber Tv ekranlarından, koronavirüs nedeniyle 19 Mayıs Stadı'na gelemeyen taraftarlara yaşanacaklar canlı olarak an be an aktarılacak. Sürpriz konukların olacağı canlı yayında stadyumun nabzı bu özel yayında tutulacak.