https://www.youtube.com/embed/KjdAGb7zo74

Samsunspor Basketbol, Afganistan ve Pakistan'da devam eden çocuk felçlerine karşı farkındalık oluşturmak için antrenmana 'Çocuk Felcine Son' yazılı tişörtlerle çıktı

ÇOCUKLAR BİZM GELECEĞİMİZ
Samsunspor Basketbol, çocuk felcine karşı farkındalık oluşturmak için antrenmana 'Çocuk Felcine Son' yazılı tişörtlerle çıktı. Çocukların aydınlık gelecekleri için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Samsunspor Basketbol Kulübü Yöneticilerinden Alper Engiz, "Dünya'daki çocuk felçlerinin önüne geçmek adına farkındalık oluşturmak istedik. Ülkemizde artık bu hastalık kalmadığı için çok mutluyuz. Çocuklarımızın aydınlık ve sağlıklı gelecekleri için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

ÜLKEMİZDE SON BULDU
Çocuk felcine karşı farkındalık oluşturmak için büyük mücadele verdiklerini belirten Atakum Rotary Kulübü Başkanı Hüsnü Karaaslan, "Tüm Dünya'da çocuk felcine karşı farkındalık oluşturmak için mücadele ediyoruz. Türkiye'de 2009 yılında bu haftalık bitti ancak Dünya'da 170-200 civarında çocuğumuzda görülüyor. Bu da biran önce bitmesini umut ediyoruz. Samsun'da da farkındalık oluşturmamız için bizi antrenmanlarına kabul eden Samsunspor Basketbol'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.