https://www.youtube.com/watch?v=FraaePtCLSQ

Yıldırım Holding Mimarı Yakup Özer, ''Samsunspor için değerli olan Nuri Asan Tesisleri senelere yorgun düşmüş. 45 günde mükemmel bir tesis inşa edeceğiz. Her şey bittiğinde yuvamız hayran bırakacak" dedi.

İLK KEZ SMG GÖRÜNTÜLEDİ
Yılpor Samsunspor'un göz bebeği Nuri Asan Tesisleri'nin yenileme çalışmaları hakkında Yıldırım Holding Mimarı Yakup Özer, Kulüp Müdürü Soner Soykan, 19 Mayıs Stadyumu Müdürü Sinan Hacıyunus ve yüklenici firma sahibi Ekrem Genç, Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız'a özel açıklamalarda bulundu.

Samsunspor hayran bırakacak

45 GÜNDE TESLİM
30 yılda yorgun düşen tesislerin herkesin hayranlıkla bakacağı bir mabet haline geleceğini belirten Mimar Özer, "Camiamız için çok değerli olan Nuri Asan Tesisleri senelere yorgun düşmüş bir hali var. Tesisimizi 45 günlük kısa bir süre içinde oyuncuların ve teknik ekibin konforlu zaman geçirebileceği bir yuva haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

SÜRPRİZLER YER ALACAK
Batı Park'taki altyapı tesislerinin en az Nuri Asan Tesisleri kadar konforlu olacağını söyleyen Mimar Yakup Özer, "Batı Park'taki altyapı tesisini en iyi kalitede inşa etmek için mücadele veriyoruz. Tesisimizde fitness salonu, şok havuzları ve sıcak havuzlar yer alacak. Batı Park'ta yaptığımız hibrit çim ve normal çimi Nuri Asan Tesisleri'nde de yapacağız'' diye konuştu.

YAKIŞANI YAPIYORUZ
Kulüp Müdürü Soner Soykan, "Yüksel başkanımızın kulübü aldığından beri en önem verdiği şey Samsun'un çocuklarından oluşan altyapıydı. Başkanımız Yüksel Yıldırım Samsunspor altyapı tesisleri için kimsenin yapmayacağı kadar büyük bir yatırım yaptı. Başkanımız bu coğrafi konuma, ligimize ve en önemlisi Samsunspor'a yakışan bir tesis inşa etmek için startı verdi'' dedi.