https://youtu.be/-maNbS0iNHE

Samsun Medya Grubu, Yılport Samsunspor'un kuruluşunun 55. yıl dönümünde yaptığı programla bir ilke imza attı. Karadeniz'in en çok izlenen web TV kanalı olan Samsun Canlı Haber TV, Kırmızı-Beyazlı kulübün kuruluş yıl dönümünde Türkiye'de 55 farklı noktadan canlı yayınlarla kutlamaları ekranlara taşıdı.

TFF 2. ve 3. Lig’deki kalan maçların oynanması yönünde alınan karara gelen tepkiler üzerine TFF, toplandı ve maçların oynanmaması yönünde bir karar daha verdi. Alınan kararla birlikte Yılport Samsunspor, 55. kuruluş yıldönümünde şampiyonluk sevincini de yaşabilir.

TFF 2. ve 3. Lig’deki kalan maçların oynanması yönünde alınan karara gelen tepkiler üzerine TFF, toplandı ve maçların oynanmaması yönünde bir karar daha verdi. Alınan kararla birlikte Yılport Samsunspor, 55. kuruluş yıldönümünde şampiyonluk sevincini de yaşayabilir. Samsun Canlı Haber TV kutlamaları 55 noktadan naklen aktarıyor.

ÇİFTE MUTLULUK

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 10 puan farkla lider olan Yılport Samsunspor’un, alınan kararın ardından TFF 1. Lig’e direkt olarak yükselmesi tekrardan gündemde.Diğer çıkacak olan ve ligden düşecek olan takımlarla ilgili TFF’nin, birkaç gün içinde açıklama yapacağı öğrenildi. Şampiyonluk kırmızı-beyazlıların kuruluşunun 55. yıl dönümüne denk geldiğini düşünen Türkiye’nin dört bir yanında bulanan Samsunsporlular çifte mutluluk yaşadı.

Salim YILDIZ