https://www.youtube.com/watch?v=xV4KdOAesQY

Sorularımızı yanıtlayan vatandaşların birçoğu, sorunlarını anlatabilmek ve milletvekillerine kolayca ulaşabilmek için mutlaka şehirde iletişim bürolarının olması gerektiğini söyledi

Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuşan vatandaşlaın birçoğu milletvekillerine kolay bir şekilde ulaşabilmek ve sorunlarını anlatabilmek için şehirde iletişim bürolarının açılması gerektiğini ifade etti.

HALK GÜNLERİ OLMALI
Dursun OTOCU: Samsun milletvekilleri seçimden önce geliyorlar ama seçim sonrası kendilerini ne yazık ki görmüyoruz. Halkın sorunlarını, sıkıntılarını dile getirebilmesi için halk günleri yapılması ve milletvekillerine istediğimiz zaman iletişime geçebilmemiz için bir bürosu olması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaş bir muhatap bulmak istiyor fakat ne yazık ki bulamıyor.
SESİMİZİ DUYURURUZ
Orhan SOYSAL: Milletvekillerinin Samsun'da iletişim bürolarının olması çok doğru olur. Milletvekillerine ulaşmak zor oluyor. Bir büroları olursa ve sorunumuzu yüz yüze aktarılabilir ve böylece sesimizi duyurmuş oluruz.
DERDİMİZİ ANLATALIM
Yılmaz ÇAKIR: Samsun milletvekillerinin Samsun'da mutlaka büroları olmalı. Vekilleri sadece seçimden seçime görüyoruz. İsterim ki derdimizi oturup kendilerine anlatalım. Bizleri yerlerinde ağırlasınlar. Samsun'da büroları olursa, bürolarını ziyaret edip sorunlarımızı anlatabiliriz.
UZAK GÖRÜNÜYORLAR
Ali ERDAL: Vekillerin Samsun'da iletişim bürolarının olması çok doğru olur. Milletvekilleri halktan çok uzak bir görünüm sergiliyor. Vekillerimizi halkın içinde göremiyoruz. Eğer Samsun'da bir iletişim bürosu açılırsa, vatandaş olarak sıkıntılarımızı vekillere daha kolay ulaştırabiliriz.
KENDİLERİNE ULAŞIRIZ
Recep KILIÇ: Vekillerin Samsun'da büroları olmalı. Çünkü vekillere ulaşamıyoruz. Hiç değilse büro açtıklarında bir şekilde kendilerine ulaşıp sorunlarımızı dile getirebiliriz.

MUHATAP BULURUZ
Savaş AKÇA: Samsun vekilleri Samsun'da büro açmalılar. Milletvekilleri halkla iç içe olmalı. Vatandaş derdini, sıkıntısını anlatamıyor. İletişim büroları açılırsa, vatandaş büroya gidip bir muhatap bulabilir.

ÇÖZÜM BULUNUR
Kemal CANİKLİ: Vekillerin Samsun'da iletişim bürosu olması gerektiğini düşünüyorum. Milletvekillerine ulaşamıyoruz. Eğer belirli bir yerleri olursa, vatandaş olarak sorunlarımızı anlatıp daha kolay bir çözüm yolu bulmuş oluruz.

HIZLI ÇÖZÜLÜR
Şenol ŞAHİN: Vekillerin Samsun'da vatandaşları dinleyebileceği bir büroları olmalı. Çünkü normalde sorunlarımızı anlatacağımız zaman vekilleri bulamıyoruz. Hiç değilse bir büroları olursa kendileri olmasa dahi yetkili bir kişiye sorunumuzu anlatırız. Böylece sorunların çözümü daha hızlı olabilir.

BÜRO KESİN ŞART
Abdullah SARIKSIZ: Milletvekillerimizin Samsun'da bir iletişim bürosu olması şart. Vekillerimiz vatandaşı dinlemiyor, Samsun'u düşünmüyor. Eğer vekillerin, Samsun'da büroları olursa vatandaş da rahatlıkla gidip sorununu, sıkıntısını dile getirmiş olur.

FAYDA SAĞLAMAZ
Şükrü YÜKSEL: Milletvekillerinin iletişim için Samsun'da büro açması hiçbir fayda sağlamaz. Zaten vekil olduktan sonra kendilerini görmek pek mümkün değil. Kendilerini bürolarında da görmeyeceğim için büro açmaları bir fayda sağlamaz.

Esra VURAL