https://youtu.be/Y4WGxDrLthA

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Samsun halkı ve esnafı Yılport Samsunspor'un şampiyonluğundan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi. Atatürklü armayı Avrupa arenasında görmek istediklerini söyleyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Başkan Yüksel Yıldırım ile başarının kaçınılmaz olduğuna inanıyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a da övgüler yağdıran Samsunlular Süper Lig'e yükselmek için sabırsızlandıklarını dile getirdiler

ŞAMPİYONLUK KUTLU OLSUN
Orhan Keleş, "Samsunsporumuzun şampiyonluğunu kutluyorum. Şampiyonluk özlemimizi dindirdiğimiz için mutluyuz, gururluyuz. Başarıda emeği geçen başkanımız Yüksel Yıldırım'a, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a, futbolculara ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bekle bizi Süper Lig" diye konuştu.

DUALARIMIZ KABUL OLDU

Kemal Aslan, "Şehrimizin takımı Yılport Samsunspor şampiyon oldu. Tarif edilemez bir mutluluk yaşıyoruz. Hep namaz kılıp, şampiyon olmak için dua etmiştik. Şükürler olsun. Dualarımız kabul oldu. İnşallah gelecek yılda Süper Lig'e yükselmenin sevincini yaşayacağız" şeklinde konuştu.

TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Nevzat Çelik, "Samsunspor'a TFF 1. Lig'de başarılar diliyorum. Bu şehir Atatürklü armaya ile gurur duyuyor. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da canla başla takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah önce TFF 1. Lig'de ondan sonrada Süper Lig'de fırtınalar gibi eseceğiz" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜRLER YILDIRIM BAŞKAN

Taner Ay, "Yüksel Yıldırım başkanımızın büyük katkılarıyla ve taraftarımızın desteğiyle şampiyon olduk. Kulübümüze verdiği desteklerden dolayı Yüksel başkanımıza teşekkür ediyorum. Bekle bizi Süper Lig. Emin adımlarla gümbür gümbür geliyoruz" diye konuştu.

HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDE

Eren Güneş, "Hak ettiğimiz yerlere yükselmeye başladığımız için taraftar olarak tarif edilemez duygular yaşıyoruz. Şampiyonlukla takımımız bize büyük sevinç ve gurur yaşattı. Şehrimizin markasına Süper Lig yolunda başarılar diliyorum. Gönülden destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

BAŞARILARA BİRLİKTE KOŞACAĞIZ

Hayri Özkan, "Allah’ın izniyle Samsunsporumuz eski günlerine dönmeye başladı. Yüksel başkanın takımımıza katkıları oldukça büyük başarılara imza atacağız. Başkanımız inşallah bize Süper Lig'de de şampiyonluklar yaşatacaktır. Bizlerinde desteğiyle bu sezon herkese daha coşkulu ve güçlü bir Samsunspor izleteceğiz. Başkanımızın da destekleriyle bütün şehir birleşti. Başarılara hep birlikte koşacağız" diye konuştu.

SONUNA KADAR HAK ETTİK

Tanju Tosun, "Bu sezon şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Son 2 sezondur çok iyi mücadele verdik. Şampiyonluk yolunda başkanımız Yüksel Yıldırım, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve taraftarımız taşın altına elini koyarak üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Şampiyonluk bütün Samsunumuza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

ESNAFIMIZ DESTEK VERECEK

Ahmet Gül, "Bize şampiyonluk sevincini yaşattıkları için öncelikle başkanımız Yüksel Yıldırım'a, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a futbolcu kardeşlerime ve büyük Samsunspor taraftarına teşekkür ediyorum. Samsunumuzun gururunu, şerefini ve haysiyeti tekrar 1. Lig'e çıkarak yükselttiler. Biz Samsun esnafı olarak gereken desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

COŞKUMUZ HİÇ BİTMEYECEK

Mustafa Atasever, "İçimizde bitmeyen bir şampiyonluk sevinci var. Bu sevinci, duyguyu yaşattıkları için herkese teşekkür ediyorum. Kutlamalarımızı havai fişeklerle yaptık. İnşallah gelecek yılda Süper Lig'e çıkışımızı daha büyük coşkuyla kutlarız" dedi.

KUPALAR ŞEHRİMİZE GELECEK

Emrullah Atlı, "Sezon başında biz başkanımızla, teknik ekimizle, taraftarımızla şampiyonluğa bütün şehrimiz inanmıştı. Sezon başından beri şampiyonluğun geleceğine inancımız sonsuzdu. İnandık ve başardık. Gelecek sezonda başarılarımızın devamı gelecek. Süper Lig'e yükseldiğimizde de bizim hedefimiz ilk 5 arasında yer almak olacaktır. İnşallah Avrupa'da da önemli başarılar elde edeceğiz. Hayalimiz Avrupa kupalarını şehrimize getirmek. Bu şehir buna inanıyor. Bu güç bizde fazlasıyla var. Her zaman dediğimiz gibi şampiyon Samsunspor" diye konuştu.

ÇOK MUTLUYUZ

Ali Can, "Şehrimizin en önemli değeri Samsunsporumuz şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Bize bu mutluluğu yaşatan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah Süper Lig'de de bu duyguları yaşarız" ifadelerini kullandı.

HOCAMIZA İNANIYORUZ

Şerif Gebesoy, "Geç kalmış şampiyonluğumuzun sonunda geldiği için çok büyük sevinç yaşıyoruz. Bizim yerimiz TFF 1. Lig değil. Bizim asıl yerimiz Süper Lig. Süper Lig yükselip sonrada Avrupa’da oynamak istiyoruz. Çok iyi ve güçlü bir başkanımız var. Ertuğrul hocamızla birlikte bu hedefler bize uzak değil. Birlik ve beraber olduğumuzda başaramayacağımız bir şey yok" dedi.

İYİKİ VARSIN YÜKSEL BAŞKAN

Şenol Aslan, "İlk hedefimize ulaştığımız için çok sevinçli, çok gururluyuz. Biz 1. Lig'e çıktığımız için sevinmiyor. Süper Lig'e bizi götürecek ilk adımı attığımız için seviniyoruz. Yüksel başkanımızla çok büyük başarılar elde edeceğiz. İyi varsın başkanım. Taraftar olarak takımımızla guru duyuyoruz" şeklide konuştu.

BÜROKRATLARIMIZ DESTEK VERSİN

Veysel Karakaya, "Samsunsporumuza iş adamlarımızın sahip çıkması lazım. Takımımıza sahip çıkarlarsa daha birçok şampiyonluk yaşarız. Büyük önderimiz Atatürk’ün şehri olarak, çocuklarımızın başarılarıyla her zaman gurur duyuyor. Bürokratlarımızın ve iş adamlarımızın takımımızı sahipsiz bırakmasın. Destek versinler ki başarılarımızın devamı gelsin" dedi.

BATAKLIKTAN ÇIKTIK

Mete Demirbağ, " Hakkımız olan şampiyonluğu geç de olsa aldık. Tescil edilmese bile biz şampiyon olacaktık. Başkanımız büyük düşünüyor. Bunu da yapacak vizyonda ve potansiyelde bir iş insanı. Bu sezonda iyi transferler yaparak bu ligden de bu sezon çıkacağımıza inanıyoruz. Geleceğimiz aydınlık. Avrupa'da oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Mustafa CİVELEK, Yasin YILDIZ