https://youtu.be/GwhYrhDRx98

Samsun Duruşehir'de hizmet veren Toyy Market, koronavirüs salgının ilk gününden bu yana yaptığı düzenlemelerle güvenli ve kaliteli alışveriş deneyimini sunarken, bütçelere dost fiyatlarıyla da yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Samsun Canlı Haber mikrofonlarına konuşan ve Toyy Market'in vazgeçilmez adresleri olduğunu belirten Samsunlular, müşterilerine hem sağlıklı hem de keyifli alışveriş imkanı sunan başka bir market olmadığını Toyy Market'te alışveriş yapma keyfinin başka olduğunu söyledi.

DİĞERLERİYLE FARK VAR
Ergün KAYA: Her alışveriş yaptığımda Toyy Market'i tercih ediyorum. Çünkü marklerin içerisi güzel, temizi düzenli ve ferah. Diğer marketlerle Toyy Market arasında fark var. Özellikle ürünlerin kalitesinden fiyatların uygun olmasına kadar birçok tercih edilebilir özelliği var. Bu nedenle benim de tercihim Toyy Market.

GÜLER YÜZLE KARŞILIYORLAR
Hikmet ŞENTÜRK: Sürekli olarak Toyy Market’ten alışveriş yapıyoruz. Çünkü hem uygun hem de müşterilerine ilgili davranıyorlar. Her marketin kapısından girdiğimizde güler yüzle karşılıyorlar. Hem konum itibariyle bize yakınhem de uygun fiyatları olduğu için Toyy Market'ten alışveriş yapıyorum.

AİLECEK TERCİHİMİZ
Suat ÇEVİK: Toyy Market'te özellikle beyaz ve kırmızı et taze oluyor. Hiç düşünmeden gelip alıyorum. Diğer marketlere de daha temiz ve fiyatları da gayet uygun. Bu nedenle ailecek
Toyy Market'i tercih ediyoruz.

BİR O KADAR DA TEMİZ..
Derya TEMUR: Toyy Market de fiyatlar diğer marketlere oranlara daha uygun. Bir o kadar da temiz ve raflar muhteşem bir şekilde düzenli. Başka marketlerle karşılaştıracak olursak Toyy Market açık ara önde. O yüzden tercih edilmesi gereken marketlerden bir tanesi diye düşünüyorum.

HER YÖNDEN TOYY
Özlem YALÇIN: Toyy Market’i seviyoruz. Sürekli alışverişimizi Toyy Market’ten yapıyoruz, çevremizdekilere de öneriyoruz. Çünkü hem kaliteli hem uygun. Kısacı her yönden tercihimiz Toyy Market.

TOYY’U SEVİYORUM
Yaren Deniz DURMUŞ: Mahallemizdeki en geniş market Toyy Market. Ne arasak burada bulabiliyoruz. Müşterilerine de birçok kolaylık sağlıyorlar. Bir ürün istediğimde Toyy Market'te kolaylıkla bulabiliyorum. Toyy Market'i gerçekten seviyorum.

TERCİHİM TOYY MARKET
Ayşe AKÇAY: Toyy Market'de ürün çeşitliliği çok fazla. İstediğim bir şeyi kolaylıkla bulabiliyorum. Evime de çok yakın.Fiyatları da cebimize çok uygun. Bu yüzden ilk tercihim her zaman Toyy Market var.

ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞ
İlknur İPEK: Toyy Market hem diğer marketlere göre uygun hem de kaliteli ve güvenli ürünler sunduğu için tercih ediyorum. Ayrıca hem raf araları hem de ürün yelpazesi çok geniş istediğimiz markayı bulabiliyoruz. Memnunuz.

KALİTELİ VE HESAPLI
Cemile AK: Toyy Market diğer marketlere göre daha kaliteli ve hesaplı. Özellikle et ile tavuk ürünlerini vatandaşa taze sunuyorlar. Personel de güler yüzle karşılıyor. Bu sebeplerden ötürü alışverişimizi Toyy Market'ten yapıyoruz.

DAHA HESAPLI
Elif ÖZDEMİR: Toyy Market ürün çeşitliliği anlamında çok geniş bir yelpazeye sahip. Kadın gözüyle baktığım zaman da alışveriş yaptığım bir amrketin bu kadar temiz olması tebrik edielcek bir şey. Hatta Toyy Market’te temizlik ürünlerinin fiyatları diğer marketlere göre daha hesaplı o yüzden tercihim Toyy Market.

DAHA UYGUN
Şenol ATAKGİDEN: Toyy Martket’ti seçiyorum. Çünkü fiyatları çok uygun. İstediğimiz ürünleri rahatlıkla bulabiliyoruz. Ayrıca rafların düzeni ve temizliği de çok güzel. Daha ne olsun ? Herkesin de gelmesini isterim.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ