https://youtu.be/BqsIigKHG_A

Samsunlu vatandaşlar, zorlu şartlar altında görev yapan, canlarını hiçe sayarak 7 gün 24 saat görevlerinin başında nöbet tutan polis ve askerlere Samsun Canlı Haber mikrofonları aracılığıyla mesajlarını iletti. Vatandaşlar, “Polis ve askerlerimiz sayesinde varız. Dualarımız onlarla" dedi.

VATAN İÇİN NÖBETTELER
HAKAN SOYTAŞ: Vatanımızı ve toprağımızı korumakta olan evlatlarımız, gece gündüz bizler için görevde. Ülkemiz için nöbet başındalar. Asker, polislerin, kısaca devletimizi koruyan herkesin Allah yardımcısı olsun.

ONLAR BİZİM EVLADIMIZ
İBRAHİM ÇAĞLAYAN: Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm İslam aleminin kalesidir. Her Türk polisi ve askeri de bizim evladımızdır.

ONLARI ÇOK SEVİYORUZ
ERDOĞAN VANLI: Emniyet güçlerimiz bizim can damarımız. Onlar, vatanımız için canlarını hiçe sayarak görevi başındalar. Her zaman askerimizin ve polisimizin yanındayız. Onları çok seviyoruz. Vatan önce Allah'a sonra onlara emanet.

HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ
NURBANU GÖRÜCÜ: Onlar bizler için 7 gün, 24 saat nöbet tutuyorlar. Allah onları korusun ve ailelerine sağ salim bağışlasın. Polisimizin, askerimizin hakkını ödeyemeyiz.

CANLARINI HİÇE SAYIYORLAR
KANİ Şahini: Askerlerimiz ve polislerimiz bizim evladımız. Onlar vatan ve millet için canlarını hiçe sayıyor. Şehit haberlerinin gelmesi bizi çok üzüyor. Terör olayları bitmiyor ve bizler gencecik yaşta evlatlarımızı şehit veriyoruz.

ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM
VOLKAN KOL: Asker ve polislerimiz vatan için her şeyi yapıyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Şehit haberlerini en aza indirmek için bizde, devlet büyükleri de elinden geleni yapmalı.

ONLAR SAYESİNDE VARIZ
MEVLÜT AKDAĞ: Polisimiz ve askerlerimiz sayesinde ayakta duruyoruz. Onlar olmasa ayakta duramayız. Şehit haberi aldığımızda çok üzülüyoruz. Devletimiz bu konuda elinden geleni yapıyor. Allah yardımcımız olsun.

UZUN ÖMÜRLER VERSİN
MUSTAFA KABADAYI: Allah askerimize ve polisimize uzun ömür versin. Asker kökenli biriyim. Onlar bizim ve vatan için görevlerini yapıyorlar. Başarılar dilerim. Allah devletimize milletimize yardım etsin.

ARTIK SON BULSUN
NEVİN AKYASA: Askerlerimiz ve polislerimiz daima var olsun. Onların sayesinde yataklarımızda rahat uyuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bir an önce terör olaylarının son bulmasını istiyoruz. Artık şehit haberi duymak istemiyoruz.

HALK DESTEK VERİYOR
HASAN AKMAN: Birçok şehit veriyoruz. Anneler babalar evlatlarını kaybediyor. Saldırı olduğu durumda askerlerimiz ve polislerimiz karşılığını verip elinden geleni yapıyorlar. Düşmanı uzaklaştırmak biraz da devletin elinde. Şehitler ölüyor aileler acı içinde kalıyor. Halk bu konuda yeterli desteği veriyor.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ