https://youtu.be/6lBGG33qOao

Samsun'da yaşayan vatandaşlar siyasi parti temsilcileriyle ilgili düşüncelerini Samsun Canlı Haber mikrofonlarına değerlendirdi. Vatandaşların büyük bir kısmı siyasileri başarılı bulurken bir kısmı ise eksik yanlarının bulunduğunu ifade etti.

BAŞARLI BULUYORUM
Ferdi ADARSLAN: Samsunlu siyasi parti temsilcilerinin çalışmalarını başarılı buluyorum. Bir de işsizlik sorununa çözüm bulurlarsa daha güzel olur.Siyasilerin çalışmalarıyla birlikte işsizlik sorunun da çözüleceğini düşünüyorum.

ŞEHİRDE EKSİK ÇOK
Özgür COŞKUN: Açıkçası Samsun'dak siyasileri başarılı görmüyorum. Çünkü şehrimizi düşünüp bir hizmet yaptıkları yok. Eğer başarılı olsalardı Samsun'da bu kadar eksiklik olmazdı.

BU İYİ BİR ŞEY
Hüseyin KARAASLAN: Samsun'dan birçok milletvekili çıktı. Bu iyi bir şey. Ancak şehrimize birçok park ve bahçe yapılıyor. Fakat gençlere iş sahası adına bir sanayi alanı kurulmuyor. Siyasilerden sanayi alanı istiyorum.

OLDUKÇA BAŞARILILAR
Ercan PİRDAN: Samsun'da halkla iç içe olan siyasiler var. Başarılı bulduğum da var. Yerel yönetimlerde eksiklikler olsada genel anlamda şehrimizde başarılı siyasetçiler var. Bir de başkanlık sistemiyle vekillerin fonksiyonları azaltıdı gibi ama zamanla bu sistemin de oturacağını düşünüyorum.

BİR SIKINTIMIZ YOK
Mustafa KÖZ: Samsunlu siyasileri genel anlamda başarılı buluyorum. Zaten şuanda başkanlık sistemi olduğu için vekillerin Meclis'te çok fazla söz hakkı yok. O yüzden şu anlık bir sıkıntı yok. Ama ileride nasıl olur ne değişir bilemem.

ONLARI BEĞENİYORUM
İsa AK: Samsunlu siyasileri beğeniyorum. Samsun genelinde çocuklar için parklar, yeşil alanlar, belediyenin tesisleri çok iyi. Diğer şehirlere bakıldığında Samsun gerçekten de kendini iyi bir şekilde geliştirdi. Bununda sebebi siyasetçilerin şehrimiz için güzel karar vermesidir.

ÇİVİ ÇAKILMADI
Ali KOÇ: Samsunlu siyasilerin hiçbirini başarılı bulmuyorum. Vatandaş adına bir çalışmalarını görmedim. Şehrimizin merkezine 60 yıldır bir çivi çakılmadı. Nefes alabileceğimiz sosyal bir alanımız kalmadı.

BÖYLE DEVAM ETSİNLER
Mustafa ÇELİK: Samsun'u idare edenlerden memnunuz. Böyle devam etsinler. Bu yaşıma yapılan çok şey gördüm. Eskisi gibi değil. Birçok şey yapıldı. Şehrimiz gelişti ve güzelleşti. Bunu sebebi Samsunlu siyasilerin başarılı olmaları ve iyi bir şekilde çalışmalarındandır.

ÇALIŞMA GÖREMEDİM
Cengiz AYDIN: Samsunlu siyasileri başarılı bulmuyorum. Çünkü Samsun'da yıllardır düzgün bir çalışma yapılmadı. Eğer siyasiler Samsun için bir şeyler yapsaydı Samsun olduğu yerden daha üst bir konumda olursu. Kısaca Samsun'u daha iyiye götürecek bir çalışma görmedim.

Esra VURAL - Yasin YILDIZ