https://www.youtube.com/watch?v=tJnQVMivAJA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Samsun'da '15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Koşusu' düzenlendi. Koşuda Burak Yalçın ve Buse Mert birinci olarak altın madalya kazandı

25 SPORCU KATILDI

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından '15 Temmuz Demokrasisi Şehitlerini Anma Koşusu' düzenlendi. Doğu Park Kros alanında yapılan koşuya her yaş grubundan 25 sporcu katılım sağladı. Yarışmada kategorilerinde şampiyon olan Burak Yalçın'a, Buse Mert'e ve diğer dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Şube Müdürü Murat Altun, Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz ve Atletizm İl Temsilcisi Sakin Güneş takdim etti.

TEBRİK ETTİ

Halk koşusunun amacının demokrasi bilincini, vatan ve millet sevgisini ön plana çıkartmak olduğu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Amacımız demokrasi bilincini, halkın vatanına ve milletine sahip çıkma duygusunu ön plana çıkartmak. Yarışmaya katılan sporculara ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatan için canını veren 351 şehidimize ise Allahtan rahmet diliyorum" dedi. İl Temsilcisi Sakin Güneş, "Yarışmaya katılan bütün sporculara teşekkür ediyorum. Şehitlerimize ise Allahtan rahmet diliyorum" dedi.