https://www.youtube.com/watch?v=LQvgH9-iqJ8&feature=youtu.be

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar, yeni tip koronavirüs sürecinde belediyenin yaptığı çalışmaları çok beğendiklerini belirterek, Başkan İbrahim Sadık Edis'e teşekkür etti.

Vezirköprülü vatandaşlar, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in pandemi sürecinde yaptığı çalışmaları Samsun Canlı Haber TV'ye değerlendirdi.

GAYRETLE ÇALIŞTI
Bilal TOPAL: İlçemizde güzel çalışmalar oldu. Sağlık çalışanlarımızdan emniyet mensuplarına kadar pandemiye yönelik çalışmalar oldukça başarılıydı. Haliyle belediyemiz de vatandaşın sağlığı için uğraştı. Taksicilik yaparak geçimimi sağlıyorum. Ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadık ama belediyemiz gayretli bir şekilde çalışıyor. Maske ve dezefekte konusunda özenli çalışmaları var.

ALLAH RAZI OLSUN
Metin ÖZTÜRK: Vezirköprü Belediyesi güzel çalışıyor. Belediyemiz maske dağıtımı gibi birçok hizmet yaptı. Vatandaşa her türlü yardımcı oldu. İhtiyacı olanlara yardım yaptı. Kendisinden bir şey talep edildiğinde karşıladı. Belediyemizden memnunuz, Allah razı olsun.

SIKINTIMIZ OLMADI
Müslüm ÜSTÜN: Vezirköprü'de her hizmet yapıldı. Maske ve kolonya dağıtıldı. Aydoğdu Mahallesi'nde oturuyorum. Mahallemize kadar hizmet geldi. Belediye Başkanımız güzel çalıştı. Zabıta ekiplerimizde sürekli sahadaydılar. O anlamda bir sıkıntımız olmadı.

BÜTÜN ÖNLEMLER ALINDI
Fikri FINDIK: Vatandaşa her hizmet sunuldu. Vatandaşın sağlığı için maske dağıtıldı. Mahalle ve sokaklar yıkandı. Yani belediyemiz koronavirüs için bütün önlemleri aldı. Sadece hastane konusunda sıkıntımız var. Yıllardır açılamadı. Bu eksikliğin giderilmesi gerekiyor. Çözüme kavuşması lazım.

HİZMETLER ÇOK GÜZELDİ
Nusret EREN: Ülkemize baktığımız zaman koronavirüs sürecinde gördüğümüz hizmeti başka bir yerde göremedik. O yüzden Samsun Vezirköprü'de de verilen hizmetler çok güzeldi. Belediyemizle ilgili bir sorunumuz yok.

EKİPLERİMİZ SAHADA
İlhan VURAL: Pandemi sürecinin ilk anından itibaren ekiplerimiz önlemleri alarak harekete geçti. Zabıta ekipleri sürekli vatandaşları uyarıyor. Belediye önünde maske dağıtılıyor, anonslar yapılıyor.

BAŞKANA TEŞEKKÜR
Recep AKBAŞ: Koronavirüs sürecinde belediyenin hizmetlerinden memnunuz. Dezenfekte çalışmaları yapıldı. Maske konusunda bir problem de olmadı. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'e teşekkür ediyoruz.

BAŞARILI BULUYORUM
İsa UYSAL: Vezirköprü'de önlemler alınarak çalışmalar yapıldı. İlçede esnafım dükkanlarımız dezenfekte edildi, bize maske dağıtıldı. Hizmetleri başarılı buluyorum. Vatandaşlar da zaten gerekli önlemleri alıyor.

KENDİ İMKANLARIYLA…
Erol AKTÜRK: Pandemi ve karantina süreci dahil maske dağıtımı yapıldı. Onun dışında hijyen konusunda sokaklar ve caddeler yıkandı. Kendi imkanlarıyla hizmet sundu. Bu anlamda başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

MEMNUN DEĞİLİM
Davut GÜZELAYDIN: Vezirköprü'de hiçbir çalışma göremedim. Koronavirüse yönelik yapılan çalışmaları beğenmiyorum. Hatta belediye yatıp uyuyor. Memnun değilim. Esnaf da vatandaş da mağdur oldu. Pandemi ile sadece temizlik ile mücadele edilmez.

YETERSİZ BULUYORUM
Mustafa KOÇ: Vezirköprü'de yapılan çalışmaları yetersiz buluyorum. Özellikle vatandaşlar maske takmıyor, sosyal mesafe kuralına uyulmuyor. Belediyemiz maalesef görevini yerine getiremiyor.

SÜPER HİZMETLER
Mustafa ÜNAL: Vezirköprü'de hastalığa dair aklınıza ne gelirse yapıldı. Vatandaş için sokaklar yıkandı, ilaçlamalar yapıldı. Yani verilen hizmetler süperdi. Ne yaptıysa başkanımız yaptı. Kendisinden çok memnunuz.

DESTEK OLUNMALI
Seyfi UYAR: Vezirköprü Belediyemiz koronavirüsle mücadele etti. Burada vatandaşın da üzerine düşeni yapması gerekiyor. Belediyenin mücadelesine vatandaşın da destek vermesi gerekiyor. Yani belediyemiz kendi çapında uğraş veriyor.

ÖZENLE ÇALIŞILDI
Mustafa KAPANCI: Sosyal mesafe konusunda uyarılar yapılıyor. Belediye ekipleri, dezenfekte çalışması yapıp, maske dağıttı. Bir süre pazar yerleri kapatıldı. Yani bazı hususlarda özenle çalışıldı.

SADECE TEMİZLİK..
Mustafa DENGİZ: Vezirköprü'de bir çalışma göremedim. Maske takarak önlem alıyoruz ama belediyemizden hizmet alamadık. Hijyen konusunda temizlik yapıldı. Kendi imkanlarımızla dezenfektan ve maske alıyoruz. Belediyemizden memnun değilim.

GEREKEN YAPILIYOR
Arslan BAKCAK: Vezirköprü Belediyesi'nin çalışmaları gayet normaldi. İlk başta temizlik yapıldı sonra maske dağıtıldı daha sonra ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırıldı. Gerekeni yaptığını söyleyebiliriz.

Dilber BAHADIR, Yasin YILDIZ