https://youtu.be/s0QnQtnqIhE

Samsun'un Ladik İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde belediyenin yaptığı hizmetleri Samsun Canlı Haber TV'ye değerlendirdi. Vatandaşlar, pandemiye yönelik çalışmaları başarılı bulduklarını, bu anlamda Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'e teşekkür ettiklerini dile getirdi.

DÖRT DÖRTLÜK HİZMET
Orhan YILMAZ: İlçemizde alınabilecek önlemlerin tümü alındı. Vatandaşlar da kurallara uydu. Belediyemiz, özellikle temizlik hizmetlerini dört dörtlük yaptı. Maske dağıtımından, yaşlıların ihtiyaçlarının giderilmesine kadar çalışmalar tüm hızıyla yürütülüyor.

NOKSANLIK YOK
Hüseyin ÖMÜR: Belediyemiz mahallelerimizi 7 gün 24 saat yıkadı. Hiçbir noksanlık yok. Başkanımız vatandaşın halini hatırını soruyor, çalışmaları yerinde inceleniyor. Bunlar iyi şeyler. Zaten zor bir süreç, onlar da gücü yettiği kadar vatandaşa hizmet etmenin peşinde.

YETERLİ DEĞİL
Seydi KOÇYİĞİT: Pandemi sürecinden Ladik'te yeteri kadar maske ve kolonya dağıtımı olmadı. Bir de koronavirüs ile ilgili gerçek bilgiler verilmedi. Vatandaş tereddüt içinde yaşamını sürdürüyor. Belediyemiz zaman zaman hijyen çalışmaları yapıyor ama yeterli olduğunu düşünmüyorum.

ÇALIŞMALAR BAŞARILI
Sezai BALCI: Ladik Belediye Başkanı Nurhan Hanım sağ olsun çevre temizliği ve dezenfektasyon konusunda başarılı çalışmalar yürütülüyor. Vatandaşlar da alınan önlemlere uymaya devam ediyor. Özellikle pazar yerlerinde sıkı denetimler var. Bu çalışmalar da bence gayet güzel. Ayrıca ihtiyaç sahipleri ve şehit aileleri ziyaret edildi. Belediye Başkanımız onları yalnız bırakmadı.

ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR
Süleyman GECE: Pandemi sürecinde Ladik'te çalışmalar yapılıyor. Hijyene çok önem verildi. Esnaf ve vatandaş ihtiyacı olanlara yardım etti. Yollar ve dükkanlar dezenfekte edildi. Zabıta ekipleri sürekli dolaşıp, uyarılarda bulunuyor. Bu tür çalışmalara sürekli şahit olduk. Sonuç olarak belediyemiz üzerine düşen görevi yapıyor.

ZABITA GÖREV BAŞINDA
Yusuf YÜCEL: Koronavirüs sürecinde belediyemiz maske dağıttı. Sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda sürekli anonslar yapıldı. Zabıta ekipleri zaten görevinin başında. Pazar yerleri de denetleniyor. Sokakların ve caddelerin yıkama işlemleri ise devam ediyor. İlçemizdeki çalışmalar güzel. Beğeniyorum. Emeği geçenlerin eline sağlık

GAYRET GÖSTERİLİYOR
Ahmet AVCI: Ladik'te yeteri kadar hizmet göremedik. İlaçlama falan yapılıyor ama pek kayda değer bir hizmet göremedim ama genel olarak belediyemizden memnunum. Çünkü ufak da olsa bir şeyler yapmak için uğraşıyor.

BUNDAN İYİSİ OLAMAZ
Ramazan GACOMER: Her konuda hizmet var. İlçemizde birçok çalışma yapıldı. Maske dağıtımı, mahalleleri yıkama, ilaçlama ve dezenfekte işlemleri hep yapıldı. Bundan daha iyi hizmet olmaz. Hatta araçlara kadar hijyen çalışmaları yapıldı. Bunlar çok güzel işler. Allah başkanımızdan razı olsun. Hiçbir zaman başkanımız kimseyi geri çevirmez, elinden geleni yapar.

İYİ YÖNETİLİYOR
Mehmet YAMAN: Ladik'te süreç çok iyi yönetiliyor. Tabi seyahat kısıtlamasının kaldırılmasından sonra nüfusumuz biraz arttı ama inşallah buna da bir çözüm bulacaklardır. Başkanımızın da ekiplerinin de çalışmalarını yerinde buluyorum. Özellikle bazen ekipleri sokaklarda dolaşırken maske ve dezenfektan dağıtırken görüyorum.

ÖNLEMLER SIKI
Enver KOÇ: Ladik'te hizmette sorun yok. Belediyemiz vatandaşın sağlığı için temizlik yapıyor hatta geçen günlerde arıtma tesisinin yapılacağı haberini aldık. Cuma günleri namaz öncesi de önlemlerin sıkı bir şekilde alındığını görüyoruz. Belediyemizden bir sıkıntımız yok. Allah'a şükür.

Dilber BAHADIR, Yasin YILDIZ