https://youtu.be/hnKEo3N39h8

Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına belediyenin çalışmalarını değerlendiren Havzalılar, pandemi sürecinde belediyenin hizmetlerden memnun olduklarını ve başarılı bulduklarını söyledi,

HİZMETLER GÜZEL
Murat DEREBAŞ: Havza'da koronavirüse karşı sunulan hizmetler güzel. Sadece seyahat kısıtlamasının kaldırılmasından dolayı biraz endişeliyiz. Belediyemiz maske dağıttı, kurum ve kuruluşlar dezenfekte edildi. Sokak başlarında dezenfektanlar da var. Pandemi sürecinde belediye de vatandaş da elinden geleni yaptı.

SIKINTI ÇEMEDİK
Seyit Ahmet ULU: Tüm Türkiye'de olduğu gibi Havza'da da bu süreç en iyi şekilde yönetildi. Genel anlamla maske dağıtımından, dezenfektan konulmasına kadar çalışmalar yapıldı. Yaşlıların ihtiyaçları giderildi. Araçlar ve dükkanlar ilaçlandı. Büyük aksaklıklar olmadı. Bir sıkıntı çekmedik. Üstelik bu çalışmaları sürekli görmek mümkün.

SONUNA KADAR BAŞARILI
Bilal KOÇ: Belediyemiz koronavirüs ile mücadelede gerekiyorsa yapılıyor. Zabıta ekipleri her yeri geziyor, kontrol ediyor. Karınca kararınca elinden geleni yapıyor. Belediye bu konuda sonuna kadar başarılı.

DÜKKANIM İLAÇLANDI
Saffet KESKİN: Havza'da esnafım. Belediye ekiplerimiz geldi, koronavirüse karşı ilaçlama yaptı. Belediyemiz pandemi sürecinde iyi çalıştı. Çünkü sağlık her şeyden önemli. Ara sıra da yolların yıkandığını, çöp kutularının temizlendiğini görüyorum. Güzel şeyler bunlar

ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Rahmi DURMAZ: Havza'da belediyesi tarafından dezenfekte çalışmaları ve anonslar yapılıyor. Hatta evde kaldığımız süre içinde muhtarımız da arayıp soruyor. Demek ki yukarıdan emir geliyor. Onlar da bunları uyguluyor. Devletimiz ve belediyemiz sağlığımız için elinden geleni yapıyor. Vatandaşa da kurallara uymak düşüyor.

BİRŞEY GÖRMEDİM
Cevat ŞİMŞİR: Koronavirüsün ilk zamanlarında parklara bahçelere şerit çektiler, kimseler oturmasın diye. Aslında çalışma diye bir şey yok. Bir şey görmedim. Ne dezenfekte çalışması ne de pazar yerlerinde denetim gördüm.

ALLAH RAZI OLSUN
Nazım KILIÇ: Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir elinden geleni yapıyor. Camilere maskesiz alınmıyor, maske dağıtılıyor, sokak başlarına dezenfektanlar yerleştiriliyor. Bunlar başarılı çalışmalar. Sonuçta bu ülkenin vatandaşıyız, kim bir çivi çakarsa Allah razı olsun.

EKSİK OLMASINLAR
Mehmet ULAŞ: Gerçekten çalışmalar harikaydı. Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun. Başımızdan eksik olmasınlar. Şükürler olsun. Belediyemiz vatandaşın sağlığı için her ihtiyacımızı giderdi. Bir sıkıntımız olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz.

DENETİMLER YAPILIYOR
Nuh KILIÇ: Belediyemiz tarafından sosyal mesafe kuralına uyulması konusunda sürekli anonslar yapılıyor. Akıllı parkımız da kapatılmıştı, açıldı. Bugünlerde de zabıta ekipleri dolaşıyor ve denetimlerini yapıyor. Yeteri kadar önlemin alındığını düşünüyorum.

BAŞKANIMIZ
GÖREV BAŞINDA
Hasan KARAÇOBAN: Belediye Başkanımız iyi çalıştı. Virüse yönelik maske verildi, dezenfektanlar var. Pazar yerlerinde de önlemler alındı. Yardımlar da muhakkak yerine ulaştırılmıştır. Başkanımız çalışıyor. Aslançayırı Mahallesi'nde oturuyorum. Mahallelerde bile çalışmaları gördüm.

Dilber BAHADIR, Yasin YILDIZ