https://youtu.be/7rHhIUEqiVo

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs sürecindeki çalışmalarını Samsun Canlı Haber TV'ye değerlendiren Termelilerin büyük çoğunluğu ciddi çalışmaların yapıldığını söyledi. Vatandaşlar, özellikle yaşlılara yapılan yardımları yerinde bulduklarını kaydetti.

YAŞLILARIN YANINDAYDI
Ali KURT: Özellikle yaşlılara yardım konusunda ciddi çalışmalar yapıldı. Herhangi bir ihtiyaç olduğu zaman Büyükşehir ekipleri hemen yola koyuldu. İhtiyacı olanlara yardım ettiler.

HALK KENDİ YAPIYOR
Kemal KILIÇ: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin herhangi bir çalışmasını göremedim. Eski başkanın yerini tutan yok. Koronavirüs sürecinde halk kendi yapıyor, ne yapıyorsa. Yani ben de bir şey gördüğümü söyleyemem.

ANLAMLI ÇALIŞMALAR
Erkut DALDAL: Halkın genel olarak beğendiği gibi ben de beğeniyorum. AK Parti çevre düzenlemesinden birçok çalışmaya kadar güzel işler yapıyor. Koronavirüse karşı da halkını koruyor. Bu imkanların da sağlanması vatandaş için anlamlı.

DAHA NE OLSUN
İzzet DÜZGÜN: Samsun Büyükşehir'in çalışmaları güzel. Yaşlılara yardım yapıyor. İnsanların yardımlarına koşuyor. Eksik olan tarafları karşılamaya çalışıyor. Daha ne olsun. Önemli olan da budur.

İYİ BULUYORUM
Hüseyin GÜLER: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşa olan hizmetini başarılı buluyorum. Büyükşehir özellikle otobüs seferlerinde düzenleme yaparak, yoğunlukları önledi. Belediyenin yapabileceği şeyleri yaptı. Sadece dezenfekte konusunda bazı sıkıntılarının olduğunu söyleyebiliriz.

BAŞKANI GÖREMEDİM
Korkmaz GENÇ: Koronavirüs sürecinde Büyükşehir'in çalışmasını da, başkanımızı da burada göremedim. O yüzden çok da bir şey söylemeye gerek yok aslında.

ŞEHRİMİZE BAKIYOR
Mustafa CINDIL: Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçemize de şehre de bakıyor. Zaten birbirlerine bağlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Bu süreçte böyle çalışıyorlarsa, demek ki ilerleyen dönemde daha iyi çalışacakları anlamına geliyor.

SAHADA GÖREMEDİK
Fatih SARAL: Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, buraya hiç uğramadı. İlçe belediye başkanımız olmasaydı daha zor durumlarda karşılaşabilirdik. Büyükşehir'i sahada göremedik. Keşke bizim için bir şeyler yapsaydı. Terme, sanırım onlara göre çok uzak.

GAYET İYİ VE GÜZEL
Ünal AKMAN: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs sürecinde de mahallelerde çalışmalarını gördüm. Hatta bazen ekipleri de görüyorum. Gayet güzel ve iyi buluyorum çalışmalarını. Allah razı olsun. Hatta şehirdeki çalışmaları da internetten görüyorum.

CİDDİ ÇALIŞMALAR
Adem BAŞ: Hem hükümetimiz hem de Büyükşehir Belediyesi en güzel şekilde çalıştı. Özellikle temizlik konusunda ciddi çalışmalar yapıldı. Yaşlıların bir sıkıntısı olduğu zaman hemen yardımlarına koşuldu. Maaşları evlerine kadar götürüldü.

Yasin YILDIZ, Dilber BAHADIR