https://youtu.be/XsNLy0d46Sw

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar pandemi süresinde Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları Samsun Canlı Haber TV'ye değerlendirdi.

HİÇ MEMNUN DEĞİLİM
Selim AYDIN: Koronavirüs sürecinde Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasını hiç görmedim. AK Parti'ye oy veriyoruz. Virüsten önce de sonrasında da bir şey göremedim. Keşke büyükşehir böyle olmasa. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden hiç memnun değilim.

BİZE BAKMIYOR
Ergül ASAR: Büyükşehir Belediyesi'nden bu süreçte hiçbir şey görmedim. Ne görüyorsak başkanımız Hasan Togar'dan görüyoruz ama Büyükşehir Belediyesi bize hiç bakmıyor.

NE BEKLENİR Kİ?
Aşkın YILMAZ: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden ne beklenir ki? Pandemi ile ilgili hiçbir çalışmasını görmedim. Olan zenginlere oldu. Onlara yardım yapıldı, zor durumda olanlara yapılmadı.

DAHA AKTİF OLMALI
Hasan Tahsin KOÇARSLAN: Samsun Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs sürecinde elinden geleni yaptı, temizlik çalışmalarını da gördüm. Erzak yardımlarında da bulundu. Ancak yardımların daha çok yere ulaşması lazım. Bir de Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarda daha fazla aktif olması gerekiyor.

BAŞKAN CAHİL DEĞİL
Halil KAYA: Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, cahil bir adam değil. Koronavirüs sürecinde elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Büyükşehirden memnunum.

YANIMIZA KİMSE GELMEDİ
Ayşe ŞEKER: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden hiçbir şey göremedim. Yanımıza gelmediler. Bir şeye ihtiyacınız var mı, diye sormadılar. Seçim zamanı yanımıza gelip oy istiyorlar ama önemli olan zor günlerde vatandaşın yanında olmak.

OLUMSUZLUK GÖRMEDİM
Ahmet AYDIN: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini beğeniyorum. Ben olumsuz bir tarafını görmedim. Şimdi ilaçlama olayı güzel oldu. Yaşlıların elinden tutuyor. Yapılabilecek olan neyse onu bir güzel yapıyor.

HİZMET GÖRMEDİM
Refattin BERBER: Büyükşehir Belediyesi'nden bir hizmet görmedim. Hastalık sürecinde zaten evdeydim ama herhangi bir çalışma ya da hizmet görmedim.

HEPSİNDEN MEMNUNUM
Hasan KARMİL: Büyükşehirden ve belediyelerimizden memnunuz. İhtiyacı olan vatandaşlara gıda yardımları yapıldı. Yapılması gereken şeyler yapıldı. Hükumetten de sağlık çalışanlarımızdan da büyükşehirimizden de memnunuz.

YÜZÜNÜ GÖRMEDİK
Deniz ÇIKIŞ: Samsun Büyükşehir Belediyesi şu ana kadar hiçbir şey yapılmadı. Tekkeköy'den hizmet alıyoruz ama büyükşehir piyasada bile değil. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama bizim bir şey gördüğümüz yok. Başkanın yüzünü zaten hiç görmedik.

Yasin YILDIZ, Dilber BAHADIR