https://youtu.be/76xELC5C1nQ

Samsun'un Ladik İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin pandemi dönemindeki çalışmalarını Samsun Canlı Haber TV'ye değerlendirdi. Ladiklilerin bir bölümü, Büyükşehir Belediyesi ekiplerini sahada göremediklerini belirtirken, bazıları yapılan hizmeti yeterli bulduklarını kaydetti.

ÇALIŞMALARINI GÖRDÜK
Mehmet YAMAN: Samsun Büyükşehir Belediyesi özellikle koronavirüs sürecinde mahallelerde iyi çalışmalar yaptı. Özellikle bizim belediyemizle koordineli bir şekilde çalışmalarını gördük. Hatta başkanımız ilçemize geldi, incelemelerde bulundu.

VATANDAŞIN YANINDA OLMALI
Adem YILMAZ: Vallahi Büyükşehir'in herhangi bir faaliyetini görmedim. Varlığı da yokluğu da bir . Bazı kısımlarda yanlışları çok. Koronavirüs hayati bir mesele. Bu meselede devlet gerekeni yapıyor ama Büyükşehir ihtiyacı olanın yanında olmalıydı.

MERKEZE UZAK OLSAK DA…
Aydoğan GÖK: Samsun Büyükşehir Belediyesi iyi çalışıyor. Maske konusunda sıkıntılarımız oldu ama Büyükşehir bize uzak olduğu için haliyle buraya hizmet de geç geliyor. Bazen Büyükşehir'in temizlik araçlarını ilçemizde görüyoruz. Virüse karşı ilçemizdeki insanları da düşünmüyor değil. Sadece biraz uzağız.

ÇALIŞMALAR FENA DEĞİL
Bekir ÖLMEZ: Büyükşehir Belediyesi'nden memnun değilim. Koronavirüse karşı yapılan çalışmalar fena değil. Ancak belediyecilikte çok zayıf. 15 gün önce yol ile ilgili talebimiz oldu, yapılmadı, kaza yaptım.

BİR ŞEY GÖREMEDİK
Cemil SUKAS: Biz Büyükşehir'den de küçük şehirden de bir şey görmedik. Koronavirüs var ve maskeyi bile para ile alıyoruz. Büyükşehir maske üretmeli ve vatandaşına dağıtmalıdır. Temizlik yapmayla hizmet olmaz. Elle tutulur bir şey olması lazım.

UYUMLU ÇALIŞIYORUZ
Orhan YILMAZ: Samsun Büyükşehir Belediyesi çok güzel çalıştı. Hatta hizmetlerin dört dörtlük olduğunu söyleyebiliriz. Büyükşehir ile uyumlu çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Başkan Mustafa Demir çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Bu uyumlu çalışmaların devam edeceğini düşünüyoruz.

ALLAH RAZI OLSUN
Hüseyin ÖMÜR: Büyükşehir çalışıyor. Başkanımız sağ olsun hizmet ediyor. Bu önemli süreçte Büyükşehir de dahil tüm belediyelerin vatandaşın yanında olması lazım. Bize sahip çıkmaları gerekiyor. Çok memnunum. Allah emeği geçen herkesten razı olsun.

YETERSİZ BULUYORUM
Seydi KOÇYİĞİT: Pandemi sürecinde Büyükşehir yeteri kadar maske dağıtılamadı. Hastalıkla ilgili bilgilendirmeler yapılmadı. Özellikle dışarıdan gelenlere karşı önlem alınmalıydı. Maalesef yetersiz buluyorum.

BAŞKAN SAMSUN'U BİLİYOR
Sezai BALCI: Samsun Büyükşehir'in elinden geldiğini yaptığımı biliyoruz. Başkan Mustafa Demir, daha önce bakanlık ve milletvekilliği yaptığı için ilçemizi ve Samsun'u biliyor. Haliyle koronavirüs salgınında çalıştı.

HİÇ HİZMET YAPILMADI
Ahmet AVCI: Hiç hizmet yapılmadı. Sokağa çıkamamamıza rağmen evimize gelen de olmadı. Kendine düşeni yaptıysa da bundan haberimiz olmadı. İllaki büyük başkanın gelip görmesini isterdik. Sadece temizlik ile bu iş olmaz.

Yasin YILDIZ, Dilber BAHADIR