https://youtu.be/Py7hpuoW5gM

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Kovid-19 sürecindeki hizmetlerini Samsun Canlı Haber TV'ye değerlendiren Kavaklılar, Büyükşehir'in çalışmalarda zayıf kaldığını dile getirdi.

BİR ŞEY GÖREMEDİM
Tevfik FIRAT: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından herhangi bir şey göremedim. Temizliği normal şekilde yapılıyor. Zaten olması gereken de oydu. Bunun dışında Büyükşehir için pek bir şey söyleyemeyeceğim.

ÇALIŞMALAR GÜZELDİ
Recep ULAKÇI: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını beğeniyorum. Gördüğüm kadarıyla yaşlılara da yardım yaptı. Evimin karşısında yaşlı bir vatandaş oturuyor, onun temizliği yapılıyor. Bunlar güzel çalışmalar.

BİR HİZMET YOK
Süleyman MAT: Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışmıyor. Koronavirüs sürecinde bile bir şey göremedik. Mustafa Demir çalışmıyor. Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz iyi çalışıyordu. Hizmetler de eski şeklinde devam ediyor ama onun dışında ne virüs döneminde ne de belediyecilikte hizmet var.

ETKİLİ OLMADI
Mithat ETKİ: İlçemiz Büyükşehir'e bağlı ama bir hizmet göremedim. Oldukça sıkıntılı bir süreç. Koronavirüs sürecinde Büyükşehir daha fazla hizmet etmeliydi.

SÜRECİ YÜRÜTEMEDİLER
Nurettin ÇETİN: Samsun Büyükşehir takip ettiğim kadarıyla herhangi bir şey yapmadı. İlçemize dahi gelmedi. Koronavirüs sürecini belediyeler doğru bir şekilde yürütemedi. Bu süreçte daha fazla çalışması lazım.

HİZMET DÖRT DÖRTLÜK
Mevlüt BAŞARAN: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşa olan hizmeti dört dörtlük. Belediyeden içeriye girdiğinizde bile dezenfaktan ve maske dağıtımı yapılıyor. Yani kendimi bildim bileli AK Parti her zaman her konuda başarısını gösteriyor.

HİSSEDEMEDİK
Sadık ŞAHİN: Samsun Büyükşehir'in Kavak'ta pandemi sürecinde bir hizmetini göremedim ama genel olarak baktığımızda merkezde güzel çalışmalar yaptı. Maske dağıtıldı. Zaten yaptıkları hizmetleri yayınladılar sürekli. Bunlar güzel çalışmalar. Uzak olduğumuz için hissedemedik ama sonuçta gördük.

ÇOK ZAYIF KALDI
Arif USTA: Büyükşehir Belediyesi hiç çalışmıyor. Ne belediyecilikte ne de koronavirüse dair bir çalışmasını gördüm. İşsizlik zaten almış başını gitmiş. O nedenle Büyükşehir diğer çalışmalarda olduğu gibi pandemide de zayıf kaldı.

MEMNUNUM
Yalçın BARKIN: İlçe Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte bazen koordineli bir şekilde çalıştıklarını görebiliyoruz. Büyükşehir'den memnunum. Hastalık sürecinin de iyi yönetildiğini, güzel kontrol altına alındığını düşünüyorum.

HİÇBİR ŞEY YOK
Yusuf ÖZKAN: Büyükşehir Belediyesi'nin bir faaliyetini göremedim. İlçe belediyemiz zaten bize hiç bakmadı. Hiçbir şey yok. Halk sağlığı için yetkililer bizi düşünmeliydi. Ama maddi ve manevi bir şey göremedim. Maskeyi bile dağıtamadılar.

Yasin YILDIZ, Dilber BAHADIR