https://youtu.be/yF83wJhOj8E

Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin pandemi döneminde yaptığı çalışmalarını değerlendiren Havzalılar, Başkan Mustafa Demir'in hizmetinden memnun olduklarını kaydetti. Yeterli hizmeti alamadıklarını savunun bazı vatandaşlar ise, daha çok çalışılmasını istedi.

YARDIMA KOŞTU
Ömür KURUM: İmircik Mahallesi'nde oturuyorum. Büyükşehir Belediyesi yardıma ihtiyacı olanların yardımına koştu. Merkeze baktığımızda da hastalığa dair Mustafa Demir'in iyi çalıştığını düşünüyorum.

BİRŞEY GÖRMEDİM
Cevat ŞİMŞİR: Samsun Büyükşehir, koronavirüsün ilk zamanlarında dezenfekte falan yaptı. Ondan sonra bir şey görmedim. Su faturalarıyla ciddi sıkıntılarımız var. Aslında çalışma diye bir şey yok. Bir şey görmedim.

HİZMETİ SIFIR
Aydın AYDEMİR: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hiç yok. 3 ay evde kaldık. Ne hizmet gördük ne maske verdi. Hiçbir hizmet görmedik. Sıfır çalışma, sıfır hizmet. Belediyecilikte de bir şey görmüyoruz. Su faturaları almış başını gitmiş. Zaten Havza muhtarlık oldu. Bakan yok.

ÖNLEM ALINDI
İsmail KORKUT: Samsun Büyükşehir Belediyesi de ilçe belediyemiz de elinden geleni yapıyor. Koronavirüs öldürücü bir virüs. Bu konuda ne yaptıklarını görebiliyoruz. Başkan Demir, belediyecilikte zayıf ama virüse karşı önlem aldı. Bu iyi bir şey.

SONUNA KADAR BAŞARILI
Mehmet ULAŞ: Büyükşehir koronavirüse dair ne gerekiyorsa yapılıyor. Karınca kararınca elinden geleni yapıyor. Bu konuda sonuna kadar başarılı. Her ihtiyacımız karşılandı, sorunumuz da olmadı.

SIKINTI ÇEKMEDİK
Seyit Ahmet ULU: Tüm Türkiye'de olduğu gibi Samsun'da da bu süreç en iyi şekilde yönetildi. Genel anlamla maske dağıtımında dezenfektan konulmasına kadar çalışmalar yapıldı. Yaşlıların ihtiyaçları giderildi. Araçlar ve dükkanlar ilaçlandı. Sonuç olarak bir sıkıntı çekmedik.

ÇALIŞMA GÖRMEDİM
Saffet KESKİN: Havza'da esnafım. Büyükşehir'in maalesef bir çalışmasını görmedim. Sağlık her şeyden önemli ama buna dair bir çalışma görmedim. Sadece koronavirüse yönelik değil, belediyecilik hizmetinde de bir şey göremiyoruz. Otopark sorunumuz var.

TİTİZLİKLE DAVRANILDI
İlhami DEMİRCİ: Gerçekten çalışmalar titiz ve harikaydı. Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun. Başımızdan eksik olmasınlar. Belediyemiz vatandaşın sağlığı için her ihtiyacımızı giderdi. Bir sıkıntımız olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz.

FALİYETİNİ GÖRMEDİM
Ahmet AYDIN: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bir faaliyetini görmedim. Aslında çalışma diye bir şey yok. Bir şey görmedim. Ne dezenfekte çalışması ne de başka bir şey gördüm.

HİZMETLER GÜZEL
Murat DEREBAŞ: Havza'da koronavirüse karşı sunulan hizmetler güzel. Sadece seyahat kısıtlamasının kaldırılmasından dolayı biraz endişeliyiz. Belediyemiz maskesini dağıttı, kurum ve kuruluşlar dezenfekte edildi. Sokak başlarında dezenfektanlar da var. Pandemi sürecinde belediyede vatandaşta elinden geleni yaptı.

Yasin YILDIZ, Dilber BAHADIR