https://youtu.be/Tmqb8IlJHw8

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde yaşayan vatandaşların birçoğu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin pandemiye yönelik çalışmalara hız vermesi gerektiğini kaydetti. Bazı vatandaşlar ise, yapılan hizmetlerin yeterli olduğunu savundu.

Çarşambalılar, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin pandemi sürecinde yaptığı çalışmaları Samsun Canlı Haber TV'ye değerlendirdi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN
MEMNUNUM
Süleyman MUTLU: Büyükşehir Belediyesi'nin güzel çalışmaları var. İlçe belediyelerinin de öyle. Nitekim Samsun'da salgına yönelik güzel ve başarılı hizmetler oldu. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım.

ALLAH RAZI OLSUN
Nuri SEMİZOĞLU: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını da yerinde buluyorum. Elinden bu kadar geliyor ki, bunları yapıyor. Allah razı olsun.

BİR SIKINTI YOK
Orhan DÜNDAR: Zaten Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlıyız. Bu anlamda birlikte çalışmalar yapılıyor. Salgın dönemine ilişkin bir sıkıntının olmadığını düşünüyorum. Bu süreçte hem Çarşamba için hem de vatandaşlar için birçok şey yapıldı.

BEĞENMİYORUM
Mehmet GÜNDOĞDU: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını beğenmiyorum. Hatta kulağımıza vakaların arttığı yönünde bazı bilgiler geliyor. Bu anlamda Büyükşehir ekiplerinin çalışmalara hız vermesi gerekiyor.

POLİTİKADAN VAZGEÇSİN
Bayram SOYDAL: Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir hiçbir zaman vatandaşın yanında olmadı. Demir, bu politikadan biran evvel vazgeçmelidir. Mahallemde bir yardımlarını görmedim.

ÖNCEKİ GİBİ DEĞİL
Mustafa AYMAZ: Pandemiye yönelik çalışmaları zayıf kaldı. Biraz daha çalışmalara hız vermesi gerekiyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in önceki belediye başkanı gibi çalışmaları yok. Dolayısıyla pandemi sürecinde de pek bir faaliyet görmedik.

PERSONELE TEŞEKKÜR
Salih AÇIKEL: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından memnunum. Çarşamba'ya hizmetleri oldu açıkça söylemek gerekirse. Bu anlamda teşekkür ediyorum çalışanlara.

HALKIN YANINDA OLMALI
Ahmet BOZKURT: Samsun Büyükşehir'in çalışmaları çok iyi olmasa da idare eder. Vatandaşı hiç ırgalamıyor. Vatandaşın yanında olması gerekiyor.

HER ŞEY MÜKEMMEL
Cemil IŞILDAK: Samsun Büyükşehir'in çalışmaları çok iyi. Başkanımız sağ olsun bu süreçte her şeyi yapıyor. Temizlik olsun, ihtiyaçlar olsun halkın yardımına koşuyor. Her şey mükemmel.

Yasin YILDIZ, Dilber BAHADIR