https://youtu.be/y6SUKVOdKrw

Muharrem İnce'nin kuracağı partiyle ilgili sorularımızı yanıtlayan Samsunluların birçoğu yeni kurulacak partiye destek verebileceklerini ifade ettiler

CHP'den ayrılıp parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce ile ilgili Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuşan Samsunluların birçoğu
İnce'nin parti kurması halinde başarılı olabileceğini ve partiye destek verebileceklerini söyledi.

İNCE'YE OY VERİRİM
Recai ATABEK: Muharrem İnce, parti kurarsa kendisine oy veririm. Çünkü siyasi duruşunu beğeniyorum. Eğer İncei parti kurarsa başarılı olur.

DALGALI SİYASET
Muharrem AKTAŞ:Demokratik bir ülkede yaşadığımız için Muharrem İnce'de parti kurabilir. Ama parti kursa kendisine oy vermem. Çünkü kendisine çok güvenmiyorum. Kendisinin dalgalı bir siyaset izlediğini düşünüyorum. O yüzden başarılı olacağına inanmıyorum.

OY VERMEYİ DÜŞÜNÜRÜM
Hasan MEMİŞ: Muharrem İnce'nin kendisini seviyorum ama Cumhuriyet Halk Partisi'nde olduğu için oy vermem. Ama başka bir parti kurarsa ve duruşu bozulmazsa kendisine oy vermeyi düşünürüm.

UZUN ÖMÜRLÜ OLMAZ
Alperen ÇULHA: Muharrem İnce Parti kursa oy vermem. Çünkü kendi partisi içerisinde istikrar sağlayamayan birinin kuracağı partininde aynı olacağını düşünüyorum. Sonuç olarak Muharrem İnce, parti kurarsa o partinin çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

AYNI DURACAKSA…
Salim ZİLELİ: Muharrem İnce'ye oy veririm. Yıllardır sağ kesime oy veriyoruz ama ekonominin geldiği durum ortada. Eğer Muharrem İnce, aynı duruşla devam edecekse partisini kursun. O zaman oyumu da veririm

PARTİ KİRLİLİĞİ VAR
Haşim DİNLER: Muharrem İnce bence parti kurmamalı. Çünkü kendisinin pek fazla bir oy alacağını düşünmüyorum. Partilerinden ayrılıp parti kuranların oy yüzdeleri belli. Etrafta artık parti kirliliği var.

MUHALEFETİ İYİ
Köksal BİRİNCİ: AK Partili olarak Muharrem İnce'nin görüşlerini beğeniyorum. CHP'nin mevcut başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göre biraz daha olumlu muhalefet yapıyor. Eğer Muharrem İnce bazı düşüncelerini değiştirirse ve parti kurarsa oy verme konusunu düşünürüm.

YENİLİK GELMELİ
Ayşe BİRİNCİ:Muharrem İnce, parti kursa hiç düşünmeden kendisine oy veririm. Fikirleri ve siyasi duruşu son derece etkili. Zaten Türkiye'ye siyaset anlamında biraz yenilik gelmesi gerekiyor.

ACELE ETMESİN
Muammer DOĞRUOĞLU: Muharrem İnce parti kursa oy vermem. Takip ettiğim kadarıyla kararlarını pek sağlıklı değil. Kendisinin partisinden ayrılıp, başka parti kurmasının doğru olmayacağını düşünüyorum. İnce, gelecekte CHP'de genel başkan olacak. Acele etmesin.

Esra VUARL - Yasin YILDIZ