Samsun'da Trafikte Maganda Dehşeti! Samsun'un İlkadım İlçesi'nde bir araç, trafikte seyir halindeyken magandaların saldırısına uğradı

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde, 3 kişinin içinde bulunduğu araç, magandaların saldırısına uğradı. Önü kesilen ve lastikleri bıçakla patlatılan aracın içinde bulunanlar ise yaşadıkları korku dolu dakikaları anlattı.

KORKU DOLU ANLAR

İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi, 30 Ağustos Caddesi ile Sülün kavşağı kesişiminde iddiaya göre; yol vermek istedikleri aracın içindeki kişiler tarafından araçlarının önü, 7 dakika süren takip esnasında defalarca kesilmek istendi. İçinde oldukları aracın önü kesilerek, bıçakla lastiği kesildi. O anlar aynı yolda aracıyla seyir halinde olan bir sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Ölümden döndüklerini söyleyen 3 arkadaş yaşadıkları 7 dakikalık dehşet gecesini anlattı.

'ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİK'

Özel otomobilleriyle arkadaş ziyaretinden dönen H.D., E.Ş ve B.Ş. isimli 3 arkadaş, iddialara göre 30 Ağustos Caddesi üzerinde seyir halinde iken arkalarından hızla gelen bir araca, acelesi veya hasta olduğunu düşünerek yol vermek istedi. Yine iddialara göre, yol vermek istedikleri araçta bulunan 2 kişi, H.D., E.Ş. ve B.Ş'nin içerisinde oldukları aracı yaklaşık 7 dakika boyunca takip edip, önlerini kesmek istedi. Durdukları esnada araçtan inen 2 kişiden bir tanesinin bıçaklı saldırısına uğradıklarını söyleyen ve "dehşeti yaşadık" diyen 3 arkadaş, "Acelesi vardır, hastası vardır diye yol verdik. Sırf yol verdik diye ölümle burun buruna geldik. Demek'ki yol vermeseydik şimdi ölmüş olacaktık" dedi.

KAPILARI KİLİTLEDİLER

"Biz aracımızı durdurup, yol vermek isteyince araçtan inerek hemen saldırıya geçtiler" diye konuşan dehşeti yaşayan H.D., E.Ş. ve B.Ş., "Kişilerden bir tanesinin elinde bıçakla araca doğru yöneldiğini görünce çok korktuk. Hemen aracın kapılarını kilitledik" dedi. Aracın arka koltuğunda oturan E.Ş., yaşadığı o korku dolu anları şöyle anlattı; "Aracın kapısını zorlayıp açmaya çalıştı. Kapı açılmayınca, aracın yarım açık olan camından elinde bıçakla bana vurmaya çalıştı. O an ben koltuğa doğru yattım. Bana vuramayınca aracın ön sağ koltuğunda oturan ağabeyimize doğru yöneldi. O sırada kendimizi toparlayıp, kaçmaya başladık."

'BIÇAKLA ARACIN LASTİĞİNİ KESİP, PATLATTI'

Trafik magandalarından kaçıp kurtulmaya çalışan 3 arkadaş, "Araçla önümüzü kesip, içinde bulunduğumuz aracın kapılarını açamayıp, bize bir şey yapamayınca elindeki bıçağın sapıyla aracın kaporta kısmına ve çeşitli yerlerine vurarak, tekme atarak araca zarar verdi. Sonunda da elindeki bıçakla aracın ön sol lastiğini kesti" ifadelerini kullandı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Yaşadıkları olaydan sonra karakola giden H.D., E.Ş. ve B.Ş , kendilerine dehşeti yaşatan magandalardan şikayetçi oldu.

Merve İLHAN