Samsun'un İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde suları kesik olan vatandaşlar mahallede bulunan Çerkez Çeşmesi'nden su ihtiyaçlarını gideriyorlar.

Su ihtiyaçlarını gidermeye çalışan vatandaşlar,SASKİ'ye tepki gösterdi.Su sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istediler.

24 SAATTİR SU YOK
SASKİ'nin sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tutan Samsunlu vatandaşlar adeta isyan etti. Vatandaşlar 24 saattir mahallelerinde suların kesik olduğunu ve SASKİ tarafından yapılan açıklamaların çözüme kavuşamadığından yakındı. 

Samsun SASKİ bazı mahallelerde arıza sebebiyle yine su kesintisi yaptı. SASKİ Genel Müdürlüğü'nün yaptığı su kesintisine ilişkin açıklamalara ve çözüm merkezinin sorunu çözememesine tepkiler yağdı. Kökçüoğu terfi merkezinde gelen trafo arızası sebebiyle Selahiye, Kökçüoğlu, Cedit, Kadifekale, Zeytinlik, Anadolu ve Kalkanca mahallelerinde su kesintileri yaşandı. Su kesintisinin SASKİ'nin sosyal medya hesabında belirtilen süreden daha uzun sürmesi koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşı isyan ettirdi. 

KESİLDİKTEN SONRA DUYURU
SASKİ'nin suların kesileceğini kesildikten sonra sosyal medyada yayınlamasına tepki gösteren vatandaşlar çözüme ulaşamamanın mağduriyetini dile getirdi. 

Samsun'da Pazar akşamı saat 20.30 ile 24.00 saatleri arasında sürmesi planlanan su kesintisinin sabah 08.30 saatlerine kadar devam etmesine mahalle sakinleri tepki gösterdi.