SAMSUN'DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ
Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Alanlı Mahallesi'nde saat 02.45 sıralarında Demircanlar Sitesi bahçesinde meydana geldi. Samsun'da sağanak yağış su baskını ve göçüğe neden oldu.
İSTİNAT DUVARI SEL SULARINA DAYANAMADI
Sitenin otoparkında bulunan istinat duvarı, sel sularına dayanamayarak park halindeki 3 aracın üzerine devrildi.
ARAÇLAR HURDAYA DÖNDÜ
Araçlar duvarın altında kalarak hurdaya döndü. İstinat duvarının yıkılması ile yol da çöktü ve yol kenarında bulunan park halindeki otomobil de yoldan aşağı devrilerek büyük zarar gördü. Yolun çökmesi sonucu şebeke suyu da patlayıp devrilen aracın üzerine fışkırdı.
"4 ARABA PERT OLDU"
Site sakinlerinden Yılmaz Kızıl, "Samsun'daki şiddetli yağıştan dolayı arabalar istinat duvarının altında kaldı. Sese uyandık, kalktık. Şu an 4 araba pert olmuş durumda. Cana gelmedi ama büyük maddi zarar var" dedi.