https://youtu.be/meICt1F-KEk

Samsun'da jandarmanın yaptığı operasyonda sahte içki imalathanesi ele geçirildi. Şüpheli 2 kişi Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

EVE BASKIN
Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kahyalı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ve Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte ortak çalışma sonucu 02.07.2020 günü 2 şahsın Kaçak Alkol Üretimi ve Ticareti yaptığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi.

EVİ FABRİKAYA DÖNÜŞTÜRDÜLER
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şüphelilerin evinde yapılan aramada 146 şişe sahte rakı, yaklaşık 45 lt Varil içinde viski, 0.5 lt Mazot, 0.5 lt Sentetik Tiner, 2000 adet doldurulmak üzere boş rakı ve viski şişesi, 2 adet Alkolmetre, 2 adet Damıtım Cihazı, 1 adet Pos Cihazı, 1 litre Anason Yağı, 3000 adet sahte TAPDK bandrol, 293 adet Rusça sahte Bandrol ile çeşitli ebatlarda kasa, damacana ve karton kutular ele geçirildi.

Yapılan arama sonucunda şüpheli Y.T.(42) ile M.B.(39) gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan 2 kişi Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Haber: Mustafa İNAN