https://www.youtube.com/embed/Ar5z6FPOX-c

Samsun'da sokağa çıkma kısıtlaması esnasında meydana gelen olayda eşiyle birlikte hastaneye giderken polisler tarafından durdurulan Gökhan Pala isimli vatandaş, polisten önce ceza yedi sonra yumruk.
Samsun'da polisten önce ceza sonra yumruk yedi - Samsun'da sokağa çıkma kısıtlaması esnasında meydana gelen olayda eşiyle birlikte hastaneye giderken polisler tarafından durdurulan Gökhan Pala isimli vatandaş, polisten önce ceza yedi sonra yumruk.
HASTANEYE GİDEN ÇİFTE CEZA KESİLDİ
Samsun'da meydana gelen olayda Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi günü Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne gitmek için eşiyle birlikte arabasıyla yola çıkan Gökhan Pala, polis ekipleri tarafından durduruldu. Polisler, Pala çiftine kısıtlama nedeniyle ceza kesti.
EŞİNİN YANINDA YUMRUKLADI
Kesilen cezanın ardından tekrar aracına binen Gökhan Pala'nın yanına gelen polis memuru, bir şeyler söyledikten sonra bir anda eşinin yanında Pala'yı yumrukladı.
BİR ŞEY YOK RAPORU VERİLDİ
Aldığı darbe sonucu polislerle Eğitim Araştırma Hastanesi'ne giden Pala'ya, 'Bir şey yok' raporu verildi. Gece rahatsızlanan ve yüzü şişen Pala'nın, acile giderek muayane olması sonrasında, burnunun kırıldığını ve iç kanamasının olduğu anlaşıldı. Olay sırasında Gökhan Pala'nın eşi Cansu Pala'nın çektiği videoya yansıyan ve sosyal medyada tepkiye yol açan görüntülerde polis memurlarının görüntü alınmasını engellemeye çalıştığı görüldü