https://www.youtube.com/watch?v=J5jPm1Mve5w&feature=youtu.be

Samsun'da bir doktor kurallara uyulmadığını gördüğü düğün konvoyunu şikayet edince yumruklandı, saldırgan gözaltına alındı

Samsun'da Op. Dr. Nurullah Burak Korkmaz, düğün konvoyunda kurallara uyulmadığını görüp polise şikayet edince yumruklandı. Doktoru darp eden saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

DÜĞÜN SAHİBİ DÖVDÜ
Samsun'da özel bir hastanede görev yapan Op. Dr. Nurullah Burak Korkmaz, Atakum İlçesi Küçükkolpınar'daki evinin önündeki düğün konvoyunu ve çok sayıda maskesiz vatandaşı polise ihbar ettiği için, düğün sahibi tarafından darp edildi.

ÖLÜMLE ŞAKALAŞTILAR
Toplum sağlığını korumak zorunda olduğu için darp edildiğini söyleyen ve olayı anlatan Korkmaz, "İkamet ettiğim sitenin önünde bir düğün konvoyu yaklaşık yarım saat boyunca yolu kapatıp, drift atarak tehlikeli davranışlarda bulundu. Trafiği engellemekle kalmadılar, maskesiz onlarca insan, pandemi ortamında, ölümle şakalaşırcasına davullu zurnalı bir şekilde sitemizi işgal etti. 112'yi aradım Gelen ekiplerin yanında gittim. Durumu anlatırken şehir magandasının darbına uğradım" dedi.

CİDDİ YAPTIRIMLAR ŞART
Akabinde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde giderek darp raporu aldığını ve saldırgandan şikayetçi olduğunu ifade eden Korkmaz, "Ben bir hekim ve bir vatandaş olarak insanları koruma noktasında vazifemi yaparken böyle bir olayla karşılaştım. Biz hekimler mesai saatleri olan insanlar değiliz. Hekimlik 24 saattir. Toplum sağlığını ilgilendiren bir olayda tepkimizi gösteririz. Ben de bu tepkimi ortaya koyarken, düğün sahiplerinden biri tarafından darp edildim. Bu noktada tüm yetkilileri, toplum sağlığını ilgilendiren bu tür olaylarda daha ciddi yaptırım yapılması noktasında göreve davet ediyorum. Vatandaşı kendi haline bırakıp bu hastalıkla mücadele edilmesi mümkün gözükmüyor" diye konuştu.

Merve İLHAN