SAMSUN'DA KASAPLARDA DURGUNLUK VAR
“Kurban kesildiği için vatandaşın evinde şu an yeterince et var,” diyen Cengiz Küçük, bu sebeple kasapların yaklaşık iki aylık bir bekleme sürecine girdiğini ifade etti. “Şu anda işlerimiz oldukça sakin, kasaplar tabiri caizse ‘yatıyor’. Ancak ilerleyen dönemde bir artış yaşanabilir. Şu an biz fiyatlarda bir değişiklik yapmadık, inşallah böyle de devam eder,” dedi.
FİYATLAR ŞİMDİLİK SABİT
Samsun'da güncel et fiyatları
Kıyma: 600 TL/kg
Kuşbaşı: 640 TL/kg
Biftek: 870 TL/kg
Kuzu gerdan (özel indirimli): 450 TL/kg (Normal fiyat: 650 TL/kg)
"KUZU GERDANA İLGİ VAR"
Özellikle kuzu gerdan etine uygulanan özel indirim müşterilerin ilgisini çekiyor. Cengiz Küçük, “Unkapanı’ndaki dükkanımızda kuzu gerdan fiyatını özel olarak düşürdük. Müşterilerimiz de bu ürüne büyük ilgi gösteriyor. Hem fiyatı uygun hem de kaliteli,” ifadelerini kullandı.
"FİYAT ARTIŞI OLMAZ UMARIM"
Küçük, kurban sonrası fiyatların hâlâ hesaplı olduğunu, ancak önümüzdeki aylarda vatandaşın evindeki et stoğu tükendiğinde satışların yeniden canlanmasını beklediklerini belirtti. Küçük, “İnşallah ilerleyen süreçte büyük bir fiyat artışı olmaz. Şu an elimizden geleni yapıyoruz, fiyatlarımızı koruyoruz,” diye konuştu.