https://www.youtube.com/embed/OG-OaFNFLu0

Samsun'da kaliteyi en üst seviyede tutmayı hedefleyen, çağdaş otelcilik ve işletmecilik prensipleriyle yola çıkan MES Hotel, görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi

Karadeniz'in başkenti olarak bilinen Samsun'da turizme katkı vermek ve standartlarını yükseltmek amacı ile İlkadım İlçesi'ndeki MES Hotel siyasilerin, iş insanlarının ve şehrin önde gelen isimlerinin katılımıyla muhteşem bir törenle hizmete girdi.

OĞLUNU YALNIZ BIRAKMADI
İş insanı Erdoğan Sinecek, tarafından işletmeye açılan MES Hotel'in açılışında baba Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek oğlunu yalnız bırakmadı. Oğlu ile gurur duyduğunu dile getiren Başkan Metin Sinecek, başarı diledi.

TAM NOT ALDI
Samsun turizmine önemli bir katkı sağlayacak toplam 30 odası, 60 yatak kapasitesi, Masella Fırın&Kafe, hamam, sauna ve deneyimli kadrosuyla misafirlerine ev sahipliği yapan MES Hotel, katılımcılardan tam not aldı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısına açılan MES Hotel, hasta yakınlarının ve şehir dışından gelen vatandaşların uğrak yeri olmayı hedefliyor.

GURUR DUYUYORUM
İş insanı Erdoğan Sinecek, istihdama katkı verdiklerini belirterek, "Hotelde 25 kişiye istihdam sağlandı iş vermek kadar güzel bir şey yok. Amacımız şehrimize katma değer sağlayan işyerleri açmaktır. Şehrimizdeki işsizlik sorunun çözümüne katkı vermek ve iş imkanı sağlamaktır" dedi

KATMA DEĞER VERECEK
Erdoğan Sinecek, kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ederek, "Şehir dışından gelen misafirlerimiz hotelde konaklayabilirler. Aynı şekilde cezaevinde kalan mahkumlarımızın aileleri de burada kalabilir. Şehrimize böyle bir katma değer sağlamak, şehrimizin gelişmesi için bir vesile oldu. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

MİSAFİRLERİMİZİ BEKLİYORUZ
Hizmetlerimizde kaliteyi her zaman en üst seviyede tutmayı amaç edindiklerini kaydeden iş insanı Erdoğan Sinecek, " Misafirlerimizin ilk tercihi olmak, çağdaş otelcilik ve işletmecilik prensipleri dahilinde günün trendini misafirlerimize ve çalışanlarımıza sunmak hedefleri ile yola çıktık. Yaklaşık 25 personelimiz var. İstihdama katkı verdik. Durumun böyle olmasından dolayı çok onurlu ve gururluyum. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinin karşısında açıldık. Özellikle bütün hasta yakınlarımızı bekliyoruz. Burada onları ağırlamaktan mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Açılışa, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun İŞKUR İl Müdürü Haşim Meydan, Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Saim Erkan, Samsun Hurda Oto Levazımatı Alıcı ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Nazmi Koçak, eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, eski AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, Halkbank Bölge Müdürü Erdoğan Özdemir ve eski Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf İpoğlu, çok sayıda iş insanı ve vatandaş katıldı.

Emre ÖNCEL, Mustafa İNAN