Samsunlu gençler çoğunluk olarak zengin ailelerin ve tanınmış kişilerin anne babası olması istediğini dile getirdi.

Samsunlu gençler çoğunluk olarak zengin ailelerin ve tanınmış kişilerin anne babası olması istediğini dile getirdi.

GÜZEL VE YAKIŞIKLI

İsmet Talha SEVİMLİ: Anne ve babamı seçme şansım olsa babamı Leonardo DıCaprio olarak annemi ise Barbara Palvin olarak seçmek isterdim. Annem güzel babamda yakışıklı olurdu.

PARA VAR

Ferhat BIYIKLI:Anne ve babamdan memnunum fakat tekrar bana seçme hakkı verilseydi anne olarak July Lyrics'ı seçerdim baba olarak ise Ronaldo'yu seçerdim. Maddi olarak ikisininde çok fazla geliri var seçme nedenimin de bu olduğunu söyleyebilirim.

DEĞİŞMEM

Sıla KESKİN:Anne baba seçme olanağım olsaydı kimseyi seçmezdim. Ailemden çok memnumun herhangi birini seçmezdim. Annemi de babamı da çok seviyorum.

ÖZGÜRLÜKÇÜ OLMALI

Behçet PEHLİVAN:Anne babamı seçme şansım olsa aslında özgürlükçü ve benim kafa yapıma sahip olacak insanları seçmek isterdim. Ama bir isim söylemek olursa da babamı Ekrem İMAMOĞLU annemi ise Emine ERDOĞAN olarak seçmek isterdim.

UYUŞMAZLIKLAR YAŞASAK DA

Hatice BAŞ:Ailemi seçme şansım olsa yinede değişmezdim. Annem ve babamla arada uyuşmazlıklar yaşasak da onlardan memnunum bu yüzden farklı kişiler olmasını istemezdim.

AİLEMİ SEVİYORUM

Hayrunisa BAŞ:Anne babamı seçme şansım olsa dünyaya bir daha gelsem yine de aynı aileye sahip olmak isterdim onları çok seviyorum.

AKADEMİSYEN OLMASI

Berke MERT:Dünyaya tekrar gelsem anne babamının akademisyen olmasını bilgi sahibi olmalarını ve güzel yetiştirilmeyi isterdim. Bana bilgiler katacak ve daha da iyi bir eğitim almamı sağlayacak anne baba olmasını isterdim.

MADDİ AÇIDAN DA GÜZEL

Yaren GÜLSÜ:Anne ve babamı seçecek olsam annemi Aslı ENVER'İ baba olarak da Murat BOZ'u seçerdim. Birbirlerine uyumlarını sevgilerini beğeniyorum. Birde maddi açıdan da durumları oldukça iyi.