https://youtu.be/E3A580PvUx4

Samsun'da iki kişinin öldüğü biri ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişiden 2 kişi tutuklandı

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde sokak ortasında iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin ölümü ve biri ağır 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda gözaltına alınan Kemal Ç. ve Murat Ç. ilk sorguları sonucu tutuklandı, Hamza Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KURŞUN YAĞMURU
İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde önceki gün meydana gelen olayda iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada İhsan Çetin (53), Cengiz Üner (42), Mustafa Ç. (45), Ali Osman A. (34) ve Hamza Ç. (37) yaralandı. Yaralılar, 112'ye ait ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. İhsan Çetin kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Cengiz Üner ise Gazi Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Mustafa Ç. ve Ali Osman A.'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis olay yerinde 29 adet boş kovan ele geçirdi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR
Sırtından vurularak yaralanan Hamza Ç. hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olayda ayağından yaralanan ve kaçtığı tespit edilen Kemal Ç.(29) ile Murat Ç. (44) de polis tarafından gözaltına alındı. Olayda gözaltına alınan Kemal Ç. ve Murat Ç. ilk sorguları sonucu tutuklandı, Hamza Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mustafa İNAN