https://www.youtube.com/watch?v=eB4ly2Cf5G8

Samsun'daki profesyonel takım sayısının artacağını belirten ASKF Başkanı Şener Aydın, "Samsunspor Futbol Akademisi Tesisleri tamamlandığında Samsun futbolu bam başka bir yere gelecek" dedi

PROFESYONEL TAKIMLARIMIZ ARTACAK

Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, Samsun Canlı Haber Tv mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Spor muhabiri Mustafa Civelek'in sorularını yanıtlayan Başkan Aydın, Samsun futbolunun bam başka bir yere taşınacağını söyledi. Başkan Aydın, "Samsunspor Futbol Akademisi Tesisleri tamamlandığında Samsun futbolu bam başka bir yere gelecek. Bu güzel yatırımları yaptığı için Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum. Şehrimizi sporcu fabrikası haline getirmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

ÇARŞAMBASPOR ÖRNEK OLDU

Samsun takımlarının profesyonel liglerdeki sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Aydın, "Bu sezon BAL'da ki takım sayımız 4'e yükselerek elimizi güçlendirdik. Profesyonel liglerdeki takım sayılarımızı artırmak için elimizden geleni yapacağız. Çarşambaspor, diğer takımlarımıza örnek oldu. İnşallah bu yıl bir takımımızı daha TFF 3. Lig'e taşıyacağız. Amatör liglerin başlama tarihi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Ancak henüz net bir tarih yok. Eylül'ün 2. haftası bir tarihin belirlenmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mustafa CİVELEK