Samsun Spor programı her hafta olduğu gibi bu hafta da (9 Kasım Pazartesi) dopdolu konularla sizlerle…

Samsun Spor programı her hafta olduğu gibi bu hafta da (9 Kasım Pazartesi) dopdolu konularla sizlerle...

Samsun'un markası olan Yılport Samsunspor ve Samsun'da sporun konuşulduğu programda bu hafta da bir birinde kritik konularla Samsun Canlı Haber TV ekranlarında sizlerle buluşuyor.

1 PUANA RAZI OLDUK

3 topu direkten dönen Yılport Samsunspor, evinde oynadığı Altınordu karşılaşmasından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Zirve yarışı adına önemli bir fırsat tepen Kırmızı-Beyazlılar, 1 puana razı oldu 

İLK DEVRE GOL YOK 

TFF 1. Lig 9. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor evinde İzmir temsilcisi Altınordu'yu konuk etti. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan zorlu karşılaşmada direklere takılan Kırmızı-Beyazlı ekip, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maça konuk ekip karşısında oldukça baskılı başlayan Samsunspor, üst üste birçok etkili gol pozisyon ürettiği ilk devrede Nadir Çiftçi ve Burak Çalık'ın şutlarında 3 kez direğe takıldı. Etkili oyununu golle sonuçlandıramayan Samsunspor, devreyi golsüz tamamladı. 

GÖKHAN VERDİ BURAK ATTI 

İkinci devreye konuk ekip karşısında tutuk başlayan Kırmızı-Beyazlılar 57. dakikada Ahmet İlhan Özek'in kafa golü ile 1-0 geriye düştü. Golden sonra beraberlik için bastıran Samsunspor 64. dakikada Gökhan Alsan'ın pasında topla buluşan Burak Çalık'ın golüyle skora denge getirdi. Beraberlikle moral bulan Samsunspor, yaptığı üst üste ataklardan golle sonuçlandıramadı. Kırmızı-Beyazlılar bu dakikadan itibaren galibiyet için yüklense de aradığı golü bulamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.