Samsun Spor programı her hafta olduğu gibi bu hafta da (30 Kasım Pazartesi) dopdolu konularla sizlerle...

Samsun'un markası olan Yılport Samsunspor ve Samsun'da sporun konuşulduğu programda bu hafta da bir birinde kritik konularla Samsun Canlı Haber TV ekranlarında sizlerle buluşuyor.

Samsunspor Tuzlaspor maçında neler yaşandı? İşte bütün gelişmeler

Şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor evinde Tuzlaspor'a patladı. Kırmızı-Beyazlılar, Guido ve Yalçın'ın golleriyle sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı

İLK GOL GUİDO'DAN

TFF 1. Lig 11. hafta karşılaşmasında Yılport Samsunspor, Tuzlaspor'u konuk etti. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan nefes kesen mücadelede Kırmızı-Beyazlılar çok kritik bir galibiyet aldı. Maça kontrollü başlayan Kırmızı-Beyazlılar, 16. dakikada Guido Koçer'in kaydettiği şık kafa golü ile 1-0 öne geçti. İlk devrenin geriye kalan süresinde de skor avantajını koruyan Samsunspor, soyunma odasına 1-0'lık skor avantajı ile gitti.

YALÇIN GOLLE TANIŞTI

Müsabakanın ikinci devresine konuk ekip karşısında etkili başlayan Yılport Samsunspor 59. dakikada Yalçın Kılınç'ın attığı golle skoru 2-0'a taşırken bu sezon ilk kez golle de tanıştı. Skor avantajını yakaladıktan sonra oyunun kontrolünü eline alan Kırmızı-Beyazlılar, müsabakanın son bölümlerine doğru üst üste girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Samsunspor, şampiyonluğun iddialı ekiplerinde Tuzlaspor'u 2-0'lık skorla devirerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

ONLAR ATTI SAMSUN GÜLDÜ

Kırmızı-Beyazlı ekibin önemli hücum silahlarından Guido Koçer, Tuzlaspor maçında kaydettiği şık kafa golüyle gol perdesini aralayan isim oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor'un savunma oyuncusu Yalçın Kılınç 59. dakikada kendisinin ilk takımının 2. golünü kaydederek maçın skorunu belirledi. 

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'u, Tuzlaspor maçında protokol üyeleri yalnız bırakmadı. Kırmızı-Beyazlılara Samsun Adalet ve Komisyon Başkanı Kemal Alver, Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın ve Samsunspor yönetim yönetim kurulu üyeleri destek verdi. Galibiyetle birlikte protokol üyeleri büyük sevinç yaşadı.

KADRODA ZORUNLU REVİZYON

Sakatlıklar ve koronavirüs ile başı belada olan Kırmızı-Beyazlılar, Tuzlaspor maçında kadroda zorunlu revizyona gitti

Yılport Samsunspor, evinde oynadığı zorlu Tuzlaspor maçında kadroda zorunlu olarak revizyona gitti. Zirveyi yakından ilgilendiren müsabakaya Kırmızı-Beyazlılar Nurullah Aslan, Yalçın Kılınç, Guido Koçer, Vukan Savicevic, İlyas Kubilay Yavuz, Burak Çalık, Ferhat Çulcuoğlu, Kerem Can Akyüz, Erhan Kartal Nadir Çiftçi ve Erkam Reşmen ilk 11'i ile başladı. Sakatlıları devam eden Caner Arıcı, Kevin Boli, Ahmethan Köse, Tomane ve Veli Çetin kadroda yer almadı.

GÖKHAN'IN YERİNE KUBİLAY

Zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik Tuzlaspor maçında Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan Alsan'dan Samsunspor'un en golcü isimlerinde İlyas Kubilay Yavuz devraldı. Müsabakada ilk 11'de başlayan İlyas Kubilay Yavuz, zorlu karşılaşmada serğilediği performans ile alkış topladı. Sahada 65 dakika kalan Yavuz karşılaşmada yerini rahman Buğra Çağıran'a bıraktı.

SAĞLAM TRİBÜNDEN İZLEDİ

Koronavirüs hastalığını yenen ancak 14 günlük karantina sürecini tamamlayamayan Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Tuzlaspor maçını protokol tribününden izledi

Koronavirüs hastalığını yenen Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Tuzlaspor müsabakasını protokol tribününden izledi. Koronavirüs testi negatife döndükten sonra antrenmanlara katılan tecrübeli teknik adam, prosedür gereği 14 günlük karantina sürecini doldurmadığı için sahaya giremedi. Sağlam'ın yokluğunda Kırmızı-Beyazlı oyunculara yardımcı Antrenör Gökhan Geylani direktifler verdi. Maçı protokol tribününden izleyen Sağlam, oyuncuların bireysel ve takım hatalarını not aldı. 

TRİBÜNLER SESSİZ KALDI

Kırmızı-Beyazlı ekibin 12. gücü koronavirüs tedbirleri kapsamında 19 Mayıs Stadyumu'na alınmayınca Tuzlaspor maçında tribünler sessiz kaldı

Yılport Samsunspor'un 12. gücünün yer aldığı tribünleri Tuzlaspor maçında koronavirüs tedbirleri kapsamında sessiz kaldı. Son günlerde vakaların arması ile birlikte TFF locaların yüzde 50'si kadar seyirci alma iznini askıya aldı. Kırmızı-Beyazlılar alınan yeni karar sonrasında zorlu rakibi Tuzlaspor'a karşı boş tribünlere oynadı. Ekranları başındaki taraftarlar kendileri stadyuma gelemese de kalpleri Kırmızı-Beyazlı sevdaları ile birlikte attı.