Samsun Spor programı her hafta olduğu gibi bu hafta da (16 Kasım Pazartesi) dopdolu konularla sizlerle...

Samsun'un markası olan Yılport Samsunspor ve Samsun'da sporun konuşulduğu programda bu hafta da bir birinde kritik konularla Samsun Canlı Haber TV ekranlarında sizlerle buluşuyor.

SAMSUNSPOR'DA KORONA ŞOKU!

Koronavirüs belasından bir türlü kurtulamayan Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın da Kovid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı

Yılport Samsunspor'da koronavirüs şoku devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı ekipten yapılan resmi açıklamayla Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ve Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın kovid-19 testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Tedavi süreci tamamlanan Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Başkanı Jasper Yıldırım'ın ise eski sağlığına kavuştuğu açıklandı. Kırmızı-Beyazlılar, "Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın semptomatik belirtiler göstermesi neticesinde testlerinin pozitif çıktığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Tedavilerine ve ev izolasyonların hemen başlanan ve sağlık durumları iyi olan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Geçtiğimiz günlerde semptomatik belirtiler neticesinde kovid-19 testleri pozitif çıkan Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Erkanat'ın  ev izolasyonları ve tedavileri devam etmekte, genel sağlık durumları ise iyi seyretmektedir. Yine aynı tarihte testi pozitif çıkan Samsunspor Kulübü Şubemizin Başkanı Jasper Yıldırım ise tamamen iyileşmiş ve her hangi bir belirtisi kalmamıştır. Tüm başkan ve yöneticilerimize acil şifalar ve sağlıklı geri dönüşler diliyoruz" açıklaması yapıldı.

Başkan Yıldırım: "Çember daralıyor"

Geçtiğimiz günlerde oğlu ve kendisinin Kovid-19 testinin poztif olduğunu ve tedaviye başlandığını açıklayan Başkan Yüksel Yıldırım, uyarılarda bulunmuş, ''Ortam çok kötü. Çember iyice daraldı'' demişti.

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde oğlu Jasper Yıldırım ve kendisinin kovid-19 test sonucu pozitif çıkan Başkan Yüksel Yıldırım, uyarılarda bulundu. Kendi sosyal medya hesabından karantinada olduklarını ve ilaç tedavisine başlandığını açıklayan Başkan Yıldırım, ''Siz de sağlığınıza dikkat edin. Sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi önlemlere lütfen uyun. Bu virüsü malesef yakın dostlarımızdan ve sevdiklerimizden korunmayı unutarak alıyoruz. Ortam çok kötü. Çember iyice daraldı. Dikkatli olmamız şart! Hepinize selamlarımı iletiyorum'' ifadelerini paylaştı.