https://youtu.be/pPMklZjA0xI

Samsun’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans sistemiyle katılarak açılışını yaptığı Millet Bahçesi’nde yaşanan çirkin görüntülerin Samsun Medya Grubu tarafından gündeme taşınması, ekipleri harekete geçirdi. Tuvalet ve lavaboların temizliğini yapan ekipler, yaşanan rezalete son verdi.

YAZIKTIR, GÜNAHTIR
Millet Bahçesi'nde çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşan vatandaş, "İşte Samsun Millet Bahçesi'nde bulunan tuvaletlerin hali. Üç gündür bu halde, daha öncesini bilmiyoruz. Herhangi bir dezenfektan yok. Buraya yüzlerce, binlerce kişi çocuklarıyla gidip, geliyor. Herhangi bir yetkili yok. Çözüm Merkezi'ne şikayette bulunmama rağmen çözüm üretmediler. Bakalım Sayın Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi bize bir çözüm üretecek mi? Yazıktır, günahtır. Bu kadar emeğe, yatırıma yazıktır, günahtır. Sadece göstermelik bir açılış töreni, valilerin, bakanların katıldığı açılış töreniyle bitirilen hale bakar mısınız?" ifadelerini kullanmıştı.

HABERİMİZ ÜZERİNE TEMİZLENDİ
Samsun Medya Grubu'nun yayın organlarında yer olan görüntüler üzerine harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tuvaletlerin ve lavaboların temizliğini yaparak çirkin görüntülere son verdi. Bu arada lavaboların hiçbir bölümünde dezenfektan olmaması dikkat çekti.

Mustafa İNAN, Yasin YILDIZ