https://www.youtube.com/watch?v=zhcjIw89OOg

Samsun Medya Grubu, Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul'da bir firmaya yaptırdığı ve kamuoyunun merakla beklediği 7 projeye ulaştı

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul'da bir mimarlık firmasın yaptırdığı,üç ilçede yükselecek 7  projesinin görsellerine Samsun Medya Grubu ulaştı. Büyükşehir Belediyesi'nin merakla beklenen projelere yakında başlayacağı öğrenildi.

3 İLÇEYE 7 PROJE 

Büyükşehir Belediyesi'nin merakla beklenen projeleri ortaya çıktı. Büyükşehir Belediyesi İlkadım İlçesi'nde,  Anakent Meydanı- Otomatik Otopark ve Kitap Kafe,  Samsun Cami Subaşı Meydanı, Samsun İlçe Aktarma İstasyonu,  Samsun Subaşı Cami,  Atakum İlçesi'nde Samsun Restoran ve Çarşamba İlçesi'nde ise Samsun Çarşamba  Doğu Yaka Mekanik Otopark Projesi'ni gerçekleştirecek.

OTOPARKLAR YAPILACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,daha önce yaptığı açıklamada,Anakent İş Merkezi'nin yıkılmasıyla birlikte otopark sorununu çözeceklerini ifade ederek, şunları söylemişti:
 "Otopark konusundaki çalışmalarımız da devam ediyor. Şubaşı Yeraltı Camisi dediğimiz bölgede şu anda projemiz bitmek üzere. Özellikle Anakent İş Merkezini (eski TEDAŞ binasının olduğu yer) kamulaştırıp bir otopark yapacağız. Projenin mekanik kısmı bitti, inşaatla alakalı mimari projesi devam ediyor. 2020 yılının başında başlarız diye düşünüyorum. Cumhuriyet Meydanı’nda yeni bir proje hazırlıyoruz. Çarşamba İlçesi'nde 2 tane otopark projesi hazırlıyoruz. . Hem Samsun merkez hem de ilçelerde otopark sorununu köklü ve kalıcı bir şekilde çözecek projelerimize başladık. İlk etapta Samsun merkezde 3 tane projeyi ihale edeceğiz, arkası da sonra gelecek" 

SAMSUN CANLI HABER TV'DE

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin merakla beklenen projeleri, Samsun Canlı Haber TV'de görüntülü olarak yayınlandı. Yapılan sosyal medya paylaşımların da projelerin geciktirilmemesi istendi.

Dilber BAHADIR