https://youtu.be/OTjtX8EfhIs

Samsun'da bazı ziyaretlerde bulunup, partisinin 'Teşkilat Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Hep birlikte, ortak aklın rehberliğinde gayretle Samsun'u geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz" dedi.

BİRLİKTELİK VURGUSU
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen toplantıda konuşan Karaaslan, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ
Salgın sürecinde de yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Karaaslan, "Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla bütün ilçelerimizin sorunlarını taleplerini projelerini masaya yatırdık. AK Parti mevcut sorunları çözen, çözüm üreten, aynı zamanda da öncülük eden istikamet ve hedef belirleyen proje üreten bir partidir. Dolayısıyla bugün konuştuğumuz konular özellikle ilçelerimizin gelecek vizyonunu şekillendirmesi açısından çok çok önemli. inşallah toplantımız Samsun'umuz için hayırlara vesile olur. Çünkü bütüncül yaklaşımla şehrimizi geleceğe hazırlamak ve planlarımızı yapmak istiyoruz. Hep birlikte, ortak aklın rehberliğinde gayretle Samsun'u geleceğe hazırlarken, çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

CANİK EL ÜSTÜNDE
Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Her üç ayda bir düzenli olarak yaptığımız istişare toplantımızda sorunlarımızı dile getirdik, yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. İnşallah bundan sonra da toplantılarımız devam edecek. Canik müjdelerle dolu bir ilçe. Şehir hastanesi ve hükümet konağı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Canik geri kalmış bir ilçeydi. Dolayısıyla atılan her adım bizim için müjde aslında. Bu nedenle avantajlı durumdayız" diye konuştu.

VİZYON PROJESİ OLACAK
Bafra'nın vizyonunu ileriye taşımak için proje üretmeye devam ettiklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, "Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Hanım ve Milletvekilimiz Orhan Bey ile birlikte ilçemizde incelemelerde bulunduk. Millet Bahçesi ve OSB projelerimizle ilgili detayları konuştuk. OSB'de son aşamaya gelindi. Millet bahçesi projesi ise 310 dönümü kapsıyor. Hemen hemen Türkiye’de çok nadir bulunan bir ölçekte. İnşallah eğer böyle bir proje gerçekleşirse bir vizyon projesi olacak hem bölgemizi için hem de Türkiye’de biz de bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

TOPLANTI VERİMLİ GEÇTİ
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis de, "Toplantı bizim açımızdan verimli oldu. İlimizin ve ilçemizin sorunlarını konuşup değerlendirdik. Önümüzdeki süreç bizim için önemli, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplantı sonrasında çalışmalarımız netleşmedi. İlerleyen günlerde toplantıda aldığımız kararları kamuoyuna da açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

SAMSUN'U KONUŞTUK
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ise toplantıyla birlikte planlanan ve çalışmaları süren projelerin takip edildiğini belirterek, şöyle konuştu: "Gayet verimli bir toplantı oldu. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz ve büyükşehir belediye başkanımızla tüm ilçe belediye başkanlarımız toplantıdaydı. Samsun’un yatırımları, sorunları ile ilgili gündem ile ilgili konuları konuştuk. Ben sonuç itibariyle hayırlara vesile olduğunu düşünüyorum. İnşallah toplantılarımız devam edecek. İlçemiz ile ilgili yatırımları ve sorunları vekillerimize ve ilçe başkalarımıza belirtmiştik bugün burada da ifade ettiğimiz projelerin takip edildiğini gördük."

YOĞUN KATILIM
Toplantıya ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Başkanı Ersan Aksu, İlçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Esra VURAL, Dilber BAHADIR, Mustafa İNAN, Yasin YILDIZ