https://youtu.be/YzSC4r-oag8

Samsun'da en fazla Milli sporcu yetiştirme başarısına imza atan Büyükşehir Belediyespor’da Antrenör Aydoğmuş, "İlk hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu, ikincisi Dünya şampiyonluğu, üçüncüsü ise Olimpiyat Şampiyonluğu yaşamak" dedi

18 MİLLİ SPORCUYA ULAŞTIK

Samsun Büyükşehir Belediyespor Badminton Takımı Antrenörü Ömer Aydoğmuş ve Aşkın Atan Samsun Canlı Haber mikrofonlarına başarının sırrını anlattı. Büyükşehir Belediyespor bünyesinde 18 Milli sporcunun olduğunu belirten Antrenör Aydoğmuş, "Pandemi arası sonrasından yaklaşık 3 buçuk aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir ekip işiyle başarı adım adım geliyor. Samsun'da en fazla Milli sporcuya sahip olan kulüp olma gurunu yaşıyoruz. Hedeflerimize adım adım yürüyeceğiz. İlk hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu, ikincisi Dünya Şampiyonluğu, üçüncüsü ise Olimpiyat Şampiyonluğu yaşamak" dedi.

PROFESYONEL EKİPLE ÇALIŞIYORUZ

Profesyonel olarak sporcuların durumunu izlediklerini belirten Antrenör Aşkın Atan, "Badminton sporunda kondisyon en önemli faktörlerinden birisi. Çabukluk, hızlılık ve dayanıklılık bileşenden biri olmayınca denge bozuluyor. Pandemi döneminde sporcularımızın formlarını korumak için evde çalışmalar uyguladık. Ancak yeterli olmamıştı. Salonlara döndükten sonra sporcularımız eski formlarının üstüne çıktılar. Tamamen profesyonel ekiple sporcuların durumlarını izliyoruz. Birliktelik ve iyi çalışarak şuan 18 Milli sporcuya ulaştık" diye konuştu.

Mustafa CİVELEK