https://www.facebook.com/samsungazetesi.com.tr/videos/269374701009129/

2 yıl aradan sonra Kadınlar 1. Ligi'ne yükselen Yab-Pa Akademi’de Başkan Ali Akyüz, Antrenör Beyza Altınova ve futbolcuları SMG'ye özel açıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYONLUK SAMSUN'A ÇOK YAKIŞTI

Türkiye Kadınlar 1. Ligi'ne 2 yıllın aranın ardından tekrar yükselen İlkadım Belediyesi Yab-Pa Akademi, Samsun Medya Grubu'da programa konuk oldu. Yab-Pa Akademi Tesisleri'nde yapılan özel programda Başkan Ali Akyüz, Antrenör Beyza Altınova ve futbolcular şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa bütün imkansızlıklara rağmen ulaştıkları için mutlu ve gururlu olduklarını belirten futbolcular, "Biz bütün imkansızlıklara rağmen şampiyonluğu Samsun'a getirdik. Şampiyonluk Samsun’a çok yakıştı. Bu sezon da şehrimizin adını Avrupa'da duyurmak istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

YILDIRIM'IN KATKISI BÜYÜK

Şampiyonlukta Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım'ın büyük katkısı olduğunu belirten Yab-Pa Akademi Başkan Ali Akyüz, "Bu şehir bu şampiyonluğu fazlasıyla hak etti. Kızlarımıza destek verildiğinde neler yapılabileceğini herkese gösterdik. Yüksel başkanımız bize çok ciddi destek verdi. Ligin beyaz sezon ilan edilmesi gündeme geldiğinde de bize gereken desteği verdi. Başkanımızın bizi sahipsiz bırakmayacağına inanıyoruz. Bu sezon Samsunspor’u Süper Lig'de, Çarşambaspor'u 2. Lig'de, bizi de Avrupa görmek istiyoruz" dedi.