Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Spor Saati" başladı

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunacağı ‘Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’da canlı yayınlanacak programda Kırmızı-Beyazlılarda ki son transfer gelişmeleri Samsunspor'a dair son gelişmeler konuşulacak.

Olursa Tomane yoksa hiçbiri

Tomane transferinde son noktayı Başkan Yüksel Yıldırım koydu. Yıldırım, ''Olursa Tomane olmazsa gündemdeki isimlerden hiçbiri olamayacak'' dedi 

Yılport Samsunspor, Kızılyıldız’ın forveti Tomane ile prensip anlaşmasına varmıştı. Futbolcunun 18 Eylül’de Samsun’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalamasının beklendiği bu günlerde Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, noktaya sosyal medya hesabından koydu. Twitter üzerinden bir taraftarın “Başkanım Boakye mi Tomane mi? gözünü seveyim yap bir açıklama” mesajına karşılık, Başkanı Yıldırım, “Olursa Tomane! Yoksa hiçbiri” açıklamasını yaptı. Uzun süredir forvet arayışı içinde olan Yılport Samsunspor, Kızılyıldız'da forma giyen Tomane ile prensipte anlaşmış, oyuncunun 18 Eylül'de Samsun'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı açıklanmıştı.